Varčevanje za pokojnino- poskrbite za varno starost

Včasih je veljalo, da ločeno ali dodatno varčevanje za pokojnino ni potrebno, saj si z rednim delom v najboljših letih svojega življenja zagotovimo tudi dostojno preživetje v tretjem življenjskem obdobju. Danes pa temu žal ni več tako. V zadnjih desetletjih se jasno kaže, da moramo za kakovostno starost in zasluženo uživanje v pokoju poskrbeti kar sami. Varčevanje za pokojnino v srebru ali zlatu je izjemna priložnost, ki pravzaprav nima nobene slabe plati. Preverite ponudbo podjetja Elementum in se sami prepričajte, da je varčevanje, vezano na vrednost srebra na borzi, vedno zanesljiva naložba za lepo starost.


Varčevanje za pokojnino z nakupom srebraVarčevanje za pokojnino

Vsak izmed nas si najbrž želi, da bi lahko v pokoju užival v sadovih svojega dela in se zabaval, kot mu ustreza. Življenjska doba se daljša, časi so nestabilni in varčevanje za pokojnino ni več le dodatek k tistemu kar nam bo država namenila na stara leta. Danes je naložba oziroma varčevanje za leta, ki jih bomo preživeli v pokoju, postalo nuja. Med najbolj zanesljive oblike brez dvoma spada varčevanje v srebru, saj je srebro poleg zlata ena najbolj trdnih valut na svetovnem trgu in najtrdnejših strateških kovin na svetu, saj vrednost srebra ostaja trdna. Varčevanje za starost je z nakupom srebrnikov 100 % krito z dejanskimi srebrniki, obenem pa ste oproščeni DDV-ja in davka na dobiček.

Zakaj je varčevanje v srebru tako donosno in praktično

Slabe strani običajnega varčevanja za pokojnino ali kakršne koli druge namene ob nakupu srebrnikov izginejo. Vrednost srebra je stabilna, prihranki so zaščiteni pred inflacijo, saj srebro ohranja realno vrednost. V nasprotju z denarjem na bančnem računu ali vezano vlogo lahko varčevanje za pokojnino v podjetju Elementum popolnoma prilagajate svojim potrebam in zmožnostim. Varčujete lahko z nizkimi zneski in samo določate, kdaj in koliko boste vplačali, hkrati pa lahko kadar koli brez dodatnih stroškov prekinete varčevanje. Oglejte si našo ponudbo in so zagotovite finančno varnost.

Elementum | Varčevanje za pokojnino, varčevanje v srebru, vrednost srebra - povezave do naše spletne strani: