Agenda varčevanje - zanesljivo investicijsko srebro

Poleg varčevanja v zlatu smo vam v podjetju Elementum pripravili tudi Agenda varčevanje. Gre za soroden produkt, le da v tem primeru vlagate v srebrne palice in ne investicijsko zlato. Strokovnjaki so si enotni, da bo cena srebra še narasla in da bo povpraševanje po njem vedno večje, saj se njegova poraba v industriji povečuje. Agenda varčevanje temelji ravno na tem, da je srebro izjemno trdna valuta, ki ji inflacija ne more do živega. Srebro, ki ga kupite, je dejansko fizično prisotno v zavarovanem skladišču v Švici, kar pomeni, da vam Agenda varčevanje zagotavlja 100% pokritost vašega varčevanja v srebrnikih.

Srebrne palice za varno varčevanje

Investicijsko srebroNajbrž želite izvedeti, zakaj je ravno investicijsko srebro, ki ga ponuja Agenda varčevanje, tako primerno. Pravzaprav je razlaga povsem enostavna: srebro ohranja realno vrednost in ni podvrženo takšnim vplivom, kot delnice in drugi vrednostni papirji. Agenda varčevanje temelji na napovedi analitikov, da bo cena srebra na borzi še naraščala. Ima celo večji potencial rasti kot zlato. Z nakupom oziroma varčevanjem v srebru si lahko zagotovite zanesljive donose, kar pomeni, da boste sebi ali svojim najbližjim lahko uresničili marsikatero željo.

NALOŽBA V SREBRO

Srebrne paliceAgenda varčevanje - prednosti in ugodnosti

Tako kot za produkt, ki smo ga poimenovali Aurora, tudi za Agenda varčevanje velja, da lahko vlagate izjemno nizke zneske, najmanj 25 €. Prav tako je vlaganje v investicijsko srebro oziroma srebrne palice popolnoma fleksibilno. Sami se namreč odločite, koliko boste vložili, kdaj oziroma v kakšnih intervalih boste vlagali, pa tudi, kdaj boste z varčevanjem prenehali. Za razliko od klasičnega varčevanja oziroma vezane vloge na banki, Agenda varčevanje od vas ne zahteva, da se obvežete za nekaj let, ampak lahko del srebra ali pa vsega kadar koli prodate. Še dodatna ugodnost pa je dejstvo, da pri prodaji in nakupu niste dolžni plačati davka na dodano vrednost in niti ne davka na dobiček. Idealna kombinacija, torej: fleksibilno in likvidno!

Elementum | Agenda varčevanje, investicijsko srebro, srebrne palice - povezave do naše spletne strani: