Zlato za vaš denar - zanesljiva investicija prihrankov

Kaj storiti s prihranki, da bi jih oplemenitili, je pomembno vprašanje. Ena od možnosti je naložba v zlato. Ideja, da bi kupili zlato za denar je že stara, a je danes zopet vedno bolj živa in priljubljena. Če so včasih zlato za denar kupovali le najbogatejši, si danes lahko takšno investicijo privošči vsakdo. Za vas smo v podjetju Elementum pripravili dva nova varčevalna produkta - Aurora varčevanje in Agenda varčevanje. Oba sta namenjena varčevanju v zlatu oziroma srebru, in sicer povsem po meri vlagatelja. Da se boste lažje odločili, vam po vsej Sloveniji nudimo brezplačno premoženjsko svetovanje.

Namenite svoj denar za zlato in investirajte v trdno valuto

Pri odločitvi, kam vložiti svoje prihranke, se vedno oprite zgolj na dejstva. Ne pustite se zapeljati visokoletečim obljubam brez resnične podlage. Preden kupite zlato za denar, ne pozabite na naslednja dejstva:

  • zlato je že tisočletja konvertibilna valuta
  • za razliko od drugih valut cena zlata ni padla, ampak rasla
  • analitiki napovedujejo rast cene zlata v prihodnosti
  • povpraševanje po zlatu narašča

Da je naložba v zlato varna, dokazujejo zgodovinska dejstva. Njegove cene sicer nekoliko nihajo, nikoli pa ne ostane brez vrednosti, tako kot druge valute ali delnice.

Zlato za denarKako poteka naložba v zlato v podjetju Elementum

V podjetju Elementum poslujemo prek pogodbenih partnerjev, ki so našim strankam na voljo po vsej Sloveniji. Gre za svetovalce na področju finančnih investicij, ki vam bodo jasno in strokovno pojasnili, kako investirati denar za zlato, da bo vaša naložba v danih razmerah čim donosnejša. Vsi svetovalci so brezplačni in so vam na voljo kadar koli. Obenem vam svetujemo, da denar za zlato investirate le v naložbeno zlato s statusom 'good delivery', ki je zagotovilo za likvidnost in optimalne odkupne vrednosti. Ravno zato v podjetju Elementum sodelujemo s kovnico Umicore, ki ima v celi Evropi najdaljši status 'good delivery' - že od daljnega leta 1930.

Elementum | Zlato za denar, naložba v zlato, naložba - povezave do naše spletne strani: