Nakup stanovanja ali hiše je lažji z varno naložbo

Nakup stanovanja ali druge nepremičnine je za večino izmed nas velik in zahteven projekt. Največkrat je nakup mogoč zaradi dolgoletnega varčevanja ali pa odobrenega posojila na banki. Ali ne bi bilo čudovito, če bi denar za nakup stanovanja lahko prihranili v bistveno krajšem času?Ali če bi lahko vložili denar v zanesljivo in donosno naložbo, ki ni podvržena enakim tveganjem kot delnice in ima bistveno večje donose kot so obresti na banki? Zdaj je to mogoče. Vas zanima, kako? Popolnoma preprosto. S pomočjo podjetja Elementum lahko svoje prihranke oplemenitite z varčevanjem v srebru ali zlatu in si olajšate nakup stanovanja.

Nakup nepremičnineAurora in Agenda za nakup nepremičnine

S pametnim vlaganjem seveda lahko varčujete za karkoli, a nakup stanovanja ali hiše je zanesljivo med najpogostejšimi željami in navadno tudi zahteva najvišji znesek. S programoma varčevanja, ki smo ju poimenovali Agenda varčevanje in Aurora varčevanje pa lahko varčujete za karkoli - avto, potovanje, študij, ustanovitev podjetja, pokojnino ali pa zgolj za finančno varno in neodvisno prihodnost. Nakup stanovanja ali česarkoli drugega bo bistveno lažji, saj sta zlato in srebro varna pred inflacijo, zlate palice in srebrniki so zavarovani in fizično varovani, ne gre pa pozabiti tudi tega, da je njuna vrednost relativno stabilna in za razliko od drugih valut še vedno ohranjata visoko ceno.

Nakup stanovanja z varčevanjem v zlatu in srebru

V podjetju Elementum smo vam pripravili dva načina varčevanja, ki vam lahko olajšata nakup nepremičnine (stanovanja, hiše): Aurora (varčevanje v zlatu) in Agenda (varčevanje v srebru). Varčevati lahko začnete že z zneskom 25 €. Ob tem si sami določate dinamiko varčevanja in višino zneskov, ki jih vlagate. Varčevanje je enostavno, sredstva so likvidna. Obenem ste oproščeni plačila DDV-ja in davka na dobiček, kar je lahko velik znesek. Varčevanje za nakup stanovanja lahko popolnoma prilagodimo vašim željam in zmožnostim, zato ne boste nikoli imeli težav z vplačili, poleg tega pa lahko iz varčevanja izstopite, kadarkoli želite.

Elementum | Nakup stanovanja, nakup nepremičnine, nakup hiše - povezave do naše spletne strani: