Najkvalitetnejši in najvarnejši odkup srebra

Elementum omogoča odkup srebra s statusom 'good delivery'. Srebro in zlato s tem statusom ustrezata visokim kriterijem, ki jih določi organizacija The London Bullion Market Association (LBMA) in jih stalno nadzira. Kovnice srebra in zlata morajo za pridobitev in ohranitev »good delivery« statusa izpolnjevati številne pogoje (omogočeno sledenje pri pridelavi zlata in srebra vsaj za obdobje treh let, letna proizvodnja mora doseči vsaj 10 ton zlata in 50 ton srebra, neto letno premoženje mora biti vsaj 15 milijonov funtov, pregledna lastniška struktura, urejena potrdila za delovanje, delovanje v skladu s pravili organizacije LBMA).


Pri odkupu srebra je 'good delivery' status zelo pomemben, saj le tako dobite najboljšo odkupno ceno srebra na gram.

'Good delivery' status vam zagotavlja resnično vrednost srebra, pri prodaji ali nakupu. Hkrati pomeni, da pri prodaji srebra ne boste imeli dodatnih stroškov, ki bi lahko nastali s preverjanjem ustreznosti. Vendar se 'good delivery' ne nanaša le na nakup ali prodajo srebra, temveč omogoča lažje zavarovanje posojila s plemenitimi kovinami  banke namreč dajejo prednost srebru, ki je preverjenega porekla.


Zakaj za odkup ali prodajo srebra izbrati nas?Odkup srebra

Razlogov, zakaj za odkup ali prodajo srebra izbrati Elementum je več:

  • ker potekata odkup in prodaja srebra v skladu z dejansko in trenutno vrednostjo srebra na borzi,
  • pri Elementumu vam nudimo ugodne pogoje,
  • nudimo vam brezplačno finančno svetovanje in analizo trga,
  • za vas brezplačno pripravimo finančni načrt,
  • svetujemo pri odkupu ali prodaji srebra,
  • svetujemo pri optimiziranju vašega premoženja.


Cena srebra  gram

Cena srebra za gram (31, 1035 g je 1 unča) se vsakodnevno spreminja, saj je vrednost srebra odvisna od cene na borzi. Na naši spletni strani si lahko ogledate cene srebra v zadnjih štiriindvajsetih urah, zadnjih petih dneh, zadnjih tridesetih dneh, zadnje leto, cene srebra v zadnjih petih letih ter cene od leta 1971 (od ukinitve zlatega standarda). Cene srebra za gram so odvisne tudi od odkupovalca, zato je priporočljivo, da se dobro pozanimate, preden se odločite za odkup. Srebro je tudi različne kvalitete, kar prav tako vpliva na ceno.


Natančne cene za odkup srebra torej ni mogoče napovedati vnaprej. Če se zanimate za odkup srebra, vam svetujemo, da pokličete svojega svetovalca, ki vam po posredoval najbolj sveže informacije.


Prodaja srebra je vedno pogostejša naložba v prihodnost in ni več namenjena le redkim posameznikom. V primeru, da ste lastnik srebra, ki bi ga želeli spremeniti v takojšen denar, vam Elementum nudi tudi ugodne pogoje za odkup srebra. Kontaktirajte nas, določili vam bomo termin brezplačnega finančnega svetovanja s svetovalcem v vaši bližini in videli, kako lahko skupaj optimiziramo vaše finančno stanje.

Elementum | odkup srebra, cena srebra gram, prodaja srebra, vrednost srebra - povezave do naše spletne strani: