Zlati standard - nakup zlatih palic je dobra naložba!

Investicija v zlato in srebro je varna in dobra naložba. Posvetujte se o najboljših pogojih investicije in si zagotovite svoj zlati standard!

Kakšna je vrednost zlata?Zlati standard

Zlati standard je termin, ki se nanaša na verodostojnost denarja na podlagi hranjenja zlata v nacionalnih bankah. Gre torej za razmerje, ki določa zamenjavo denarja v zlato. Zlati standard so države pred nekaj desetletji ukinile, od takrat pa je denar začel izgubljati svojo vrednost, vrednost zlata pa je naraščala. Prav zaradi tega se danes posamezniki odločajo za zlate rezerve, ki so dolgotrajna in varna investicija. Pozanimajte se tudi vi za nakup zlatih palic in s pomočjo profesionalnih finančnih svetovalcev izberite najboljšo in za vas najbolj ustrezno naložbeno strategijo.

Se zanimate za nakup zlatih palic?

Zakaj se splača investirati v zlato? Nakup zlatih palic se splača iz številnih razlogov. Najprej zgodovinska dejstva: zlato že več kot štiri tisočletja predstavlja svetovno konvertibilno valuto, ki svetu predstavlja nenadomestljivo zaščito pred finančnimi in političnimi nestabilnostmi. Medtem ko se zaradi visoke inflacije vrednost denarja zmanjšuje (in s tem tudi njegova kupna moč), se vrednost zlata ni znižala. To pomeni, da je premišljena investicija v zlate rezerve veliko boljša finančna rešitev kot pa kopičenje denarja. Naložbeno zlato v fizični obliki, kot na primer zlate palice, je zelo likvidno, saj ga je vedno možno prodati za določeno vrednost. Spet se tu pokažejo prednosti, ki jih ima zlati standard v primerjavi z denarjem: svetovne denarne valute s časom izgubijo svojo vrednost (v povprečju se to dogaja v stoletnih ciklusih), medtem ko se zlati standard ohranja.

Zlati standard - investirajte v zlate palice

V zadnjih desetletjih so se investicije v zlato zelo spremenile. V 70ih letih so imeli ljudje v razmerju s svojim premoženjem od 15% do 20% zlata, danes pa ga imajo v povprečju manj kot 1%. Ta dejstva kažejo na velike spremembe, povpraševanje po zlatu namreč vse bolj narašča. Tudi centralne banke in posamezne države si zdaj spet vse bolj prizadevajo, da bi si spet zagotovile svoj zlati standard. Vse torej teži k temu, da bi si ljudje ponovno ustvarili zlate rezerve. Večji del priznanih mednarodnih strokovnjakov se strinja, da je vrednost zlata trenutno podcenjena, zato se splača investirati v zlate palice.

Elementum | Zlati standard, zlate rezerve, vrednost zlata, zlate palice, nakup zlatih palic - povezave do naše spletne strani: