Kongres plemenitih kovin prinaša sveže informacije in napotke za vlaganje v plemenite kovine

Slovenski kongres plemenitih kovin in surovin je dogodek, ki ga v podjetju Elementum d.o.o. organiziramo vsako leto v mesecu oktobru. Gre za največji slovenski kongres plemenitih kovin, na katerem želimo opozoriti na pomen vlaganja našega premoženja v plemenite kovine, kot sta zlato in srebro. V hitro spreminjajoči se ekonomski situaciji je pri nas še vedno premalo informacij s področja naložb v zlato, srebro in ostale surovine, pa tudi informacij za zaščito in optimizacijo premoženja za čim varnejšo prihodnost. Trg plemenitih kovin je namreč poln izzivov, zato je vanj treba vstopati s čim večjo mero obveščenosti.

Za čim večjo obveščenost o finančnih trgihSlovenski kongres plemenitih kovin

Slovenski kongres plemenitih kovin je namenjen širši javnosti, saj se spremembe na ekonomskem trgu dotaknejo vsakega posameznika. Kongres je namenjen vsem tistim, ki želijo pridobiti koristne informacije o finančnih trgih in se sami prepričati, kaj o vlaganjih v plemenite kovine in surovine menijo neodvisni tuji in domači strokovnjaki. Kongres predstavlja tudi možnost nekaterih naložb za razpršitev in zaščito premoženja s plemenitimi kovinami in surovinami.

Vlaganje v zlato in srebro dolgoročno pametna naložba

Na trgu plemenitih kovin se je podjetje Elementum d.o.o. izkazalo za strokovno, odgovorno in zanesljivo podjetje. Med plemenitimi kovinami dajemo poudarek zlatu in srebru, ki sta edina hranilca vrednosti. Srebru dajemo še nekoliko več poudarka, saj je poleg naložbene tudi industrijska kovina, zaradi česar je srebra iz leto v leto manj.


Vlaganje v plemenite kovine zagotavlja ohranitev vrednosti premoženja, saj njihova vrednost ne pada. Iz istega razloga vlaganje v zlato pomeni ohranitev kupne moči, poleg tega pa je tudi odlična dolgoročna naložba.

Pred nakupom plemenite kovine posvet s premoženjskim svetovalcem

Nakup zlata in srebra je morda res enostaven, a v podjetju Elementum smo kljub temu prepričani, da se je pred tem dobro posvetovati s premoženjskim svetovalcem. Nudimo vam brezplačno, profesionalno in individualno premoženjsko svetovanje za čim boljšo zaščito in optimizacijo vašega premoženja.

Vabljeni na našo spletno stran!

Elementum d.o.o. - povezave do naše spletne strani: