Naložbe v investicijsko zlato - kovanci in zlate palice

Nakup zlata in srebra

Danes ljudje še vedno najraje vlagajo v plemenite kovine, kot sta zlato in srebro. Zlato je investicija, ki vrednost predstavlja že sama po sebi, poleg tega pa je zlato mednarodna valuta, ki jo je mogoče unovčiti v različnih delih sveta. Naložbe v investicijsko zlato zagotavljajo ohranitev vrednosti denarja. Zlatnik je neko vrednost predstavljal že pred 1000 leti. Podobno ima tudi danes in jo bo najverjetneje ohranil tudi prihodnjih 10, 20 ali 30 let, pravzaprav vedno, ko ga bomo potrebovali.


Investicijsko zlato lahko kupite pri različnih uradnih ponudnikih zlata in naložb, v bankah in pri posameznikih. Možnosti, kje in kako kupiti investicijsko zlato, so neomejene. Izbirate lahko med zlatimi izdelki, kot so zlate palice, zlati naložbeni kovanci različnih kovnic in priložnostni zlati kovanci oziroma tematske zlate kartice. Investicijsko zlato pa so tudi kovanci iz vsaj 90 odstotkov zlata, ki so bili kovani po letu 1800.

Zlate palice - najbolj priljubljeno investicijsko zlatoNakup zlata

Najbolj priljubljeno investicijsko zlato so klasične zlate palice priznanih kovnic. Na voljo so palice različnih mas, vse do enega grama pa do enega kilograma. Zlate palice imajo čistino 24 karatov ali 999,9 od 1000. Opremljene so s serijsko številko, o njeni čistoči in poreklu pa je izdan certifikat. Zlate palice, ki imajo status ''good delivery'', lahko celo zastavimo za posojilo. Podjetje Elementum pa lahko zlate palice s tem statusom odkupi po veliko boljši ceni.

Pred nakupom se posvetujete s premoženjskim svetovalcem

Pri nakupu naložbenega zlata je treba spremljati finančni trg za investicijsko zlato in se posvetovati s prodajalci oziroma strokovnjaki na tem področju. Za naložbe v zlato namreč obstajajo tako imenovana nenapisana pravila. Na gibanje cene zlata vplivajo različni dejavniki in upoštevati je treba prav vsakega od njih. Podjetje Elementum d.o.o. vam zato nudi brezplačno, profesionalno in individualno premoženjsko svetovanje.

Neomejene možnosti, kje in kako kupiti investicijsko zlato

Investicijsko zlato lahko v Sloveniji kupite pri mnogo različnih ponudnikih. Pravzaprav so možnosti, kje in kako kupiti investicijsko zlato, praktično brez meja. Svetujemo pa vam, da se pri izbiri obrnete na svetovalce, ki vam bodo znali primerno svetovati.

Obrnite se na nas in se prepričajte, da smo strokovno, odgovorno in zanesljivo podjetje.

Elementum d.o.o. | Kje kupiti zlato - povezave do naše spletne strani: