Cena srebra v podjetju Elementum

Nakup naložbenega srebra ali zlata je navadno namenjen temu, da si zagotovimo varno prihodnost z vlaganjem v ene izmed najbolj varnih naložb. Naš nakup določa med drugim tudi cena srebra na borzi. Od nje je seveda odvisna cena srebra podjetja Elementum, hkrati pa te cene srebra vplivajo tudi na to, kakšna bo odkupna cena srebra, ko ga boste želeli prodati. Se sliši zapleteno? Pa ni, saj vam bodo naši premoženjski svetovalci pojasnili vsako malenkost, vam individualno svetovali in pripravili ustrezen načrt vlaganja, ki bo prilagojen prav vašim specifičnim razmeram.

Cena srebra na borzi

Tako kot velja za zlato, se tudi cene srebra nenehno spreminjajo. Cena srebra v podjetju Elementum so seveda odvisne tudi od svetovnega trga, a zagotavljamo vam, da je naložbeno srebro in zlato ena najbolj zanesljivih investicij, ki se jih boste kadar koli lotili. Res je sicer, da tudi cena srebra na borzi niha, a dolgoročno gledano sta zlato in srebro stabilni valuti, ki ne izgubita vrednosti. Pravzaprav bi lahko predvidevali, da ima srebro še večji potencial. Če vas zanima cena srebra, pokličite Elementum oziroma svojega osebnega svetovalca, ki vam bo postregel z vsemi potrebnimi podatki. Na to informativno ceno se lahko približno v petih minutah odzovete in potrdite nakup.

Naložbeno srebro

Odkupna cena srebra v podjetju Elementum

Tudi kadar menite, da je čas za prodajo vašega naložbenega zlata ali srebra, se obrnite na Elementum. Odkupna cena srebra je povezana s statusom 'good delivery'. Gre za naložbene palice, ki ustrezajo strogim kriterijem LBMA. Ker smo uradni zastopnik kovnice Umicore, so cene srebra iz te kovnice 1 % pod borzno ceno, odkupna cena srebra drugih kovnic z oznako 'good delivery' pa 2 % nižja kot je cena srebra na borzi. Pri nakupu naložbenega srebra in zlata morate torej gledati naprej in pomisliti na to, kakšna bo cena srebra na borzi, ko ga boste želeli prodati. Večina podjetij namreč palice, ki nimajo statusa 'good delivery' odkupuje kot lom, kar pomeni, da boste zanje dobili okoli 20 % manj.

Elementum | Elementum cena srebra - povezave do naše spletne strani: