Naložbeno zlato - pametna in dolgoročna naložba v vašo prihodnost

Naložbeno zlato je zanesljiva investicija v fizični obliki, saj zlato lahko vedno in kjerkoli na svetu prodate za določeno vrednost. Tudi v zahtevnih gospodarskih razmerah v svetu je naložbeno zlato mogoče dobro unovčiti.

Vrednost zlata je odvisna od njegove konkretne mase. V primerjavi s papirnatim denarjem in obveznicami v času povečanja inflacije naložbeno zlato ne izgublja svoje vrednosti, kot jo izgublja denar, zato predstavlja steber finančne stabilnosti, ki je v svetu zlasti v zadnjem času vedno bolj ogrožena. Naložba v zlato je zanesljiva, kar dokazuje tudi dejstvo, da vse svetovne valute že vrsto let proti zlatu izgubljajo vrednost. Ker ljudje iz tega razloga še vedno raje vlagajo v plemenite kovine, pa povpraševanje po zlatu neprestano narašča.

Naložbeno zlato

Nakup in prodaja naložbenega zlata enostavna, a kljub temu potrebna previdnost

Nakup naložbenega zlata je dolgoročna naložba v prihodnost - za čas po 10 ali celo 15 letih. Naložba v zlato zagotavlja finančno varnost, ki izhaja iz njegove neodvisnosti od gibanja posameznih valut, položaja držav, njihove produktivnosti in kreditne sposobnosti. Gospodarski in politični dogodki sicer lahko vplivajo na ceno zlata, kljub temu pa naložbeno zlato ohranja vrednost in dostopnost.

Za nakup zlata je potrebno odlično poznavanje finančnih trgov, zaradi česar se je pred investicijo dobro posvetovati s prodajalci oziroma strokovnjaki na tem področju. Da bi se izognili najbolj pogostim napakam ter čim bolj zaščitili in optimizirali vaše premoženje, vam v podjetju Elementum d.o.o. ponujamo možnost brezplačnega, profesionalnega in individualnega premoženjskega svetovanja. Tudi prodaja naložbenega zlata namreč zahteva veliko previdnosti in premišljenosti. Strokovnjaki po vsem svetu vam bodo na primer znali svetovati, da je zlato najbolje kupiti takrat, ko cene padajo, in prodati takrat, ko te rastejo.

Unča zlata - osnovna mera za naložbeno zlatoGram zlata

Naložbeno zlato je čistine 999,9 oz. 24 karatov, kar je največja možna čistina, ki jo je mogoče proizvesti. Osnovna utežna mera za zlato je ena čista unča zlata, ki znaša 31,10 grama. Naložbeno zlato lahko kupite v obliki zlatih palic ali zlatnikov. Slednji so bolj priljubljenimi med zbiratelji, bolj smiselna naložba v prihodnost pa je nakup zlatih naložbenih palic.

Nakup naložbenega zlata je še vedno najboljša poteza. Prepričajte se sami in nas obiščite!
Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Elementum d.o.o. - povezave do naše spletne strani: