Dodatno pokojninsko zavarovanje ali varčevanje za otroke in vnuke

Žal je tako, da nam obvezno pokojninsko zavarovanje, ki ga vplačujemo vsa svoja aktivna delovna leta, v teh časih ne more biti zagotovilo, da bomo v zasluženem pokoju res spodobno živeli. Ravno zato je smiselno, da si še v času, ko spadamo v aktiven del prebivalstva, sami zagotovimo zadovoljiv dohodek v starosti, nekakšno dodatno pokojninsko zavarovanje, ki nam bo ob redni pokojnini zagotovilo finančno lagodnost. Lahko pa sta varčevalna paketa podjetja Elementum, ki sm ju poimenovali Aurora varčevanje in Agenda varčevanje, tudi varčevanje za otroke ali vnuke. Oba predstavljata zanesljivo varčevanje v zlatu ali srebru, ki omogoča varno prihodnost vam in vašim otrokom.

Varčevanje za vnukeAurora in Agenda kot varno in zanesljivo pokojninsko zavarovanje

Včasih je veljalo, da z dobrim in vestnim delom človek poskrbi za varno in finančno udobno starost, danes pa se mnogi upokojenci težko prebijajo iz meseca v mesec. Dodatno pokojninsko zavarovanje kot varčevanje v zlatu in srebru je priložnost, da poskrbite za svojo prihodnost. Zlato in srebro sta zanesljiva, saj ohranjata realno vrednost in nista podvržena inflaciji. Kljub različnim globalnim krizam sta ohranila svojo vrednost. Takšno pokojninsko zavarovanje ima za razliko od klasičnega varčevanja ali vlaganja v delnice ali obveznice visoke in zanesljive donose, obenem pa zanj ne boste plačali davka na dobiček in DDV-ja. Pozanimajte se pri naših svetovalcih in izberite varčevanje - zase, za svoje otroke in vnuke.

Pokojninsko zavarovanjePokojninsko zavarovanje - varna starost brez finančnih skrbi

Ko se odločite za pokojninsko zavarovanje oziroma varčevanje v zlatu in srebru, si zagotovite finančno varnost. Sami si izberete zneske in vodite dinamiko varčevanja. Če se izkaže, da vaše obvezno pokojninsko zavarovanje zadošča in ne potrebujete dodatne finančne spodbude, lahko privarčevana sredstva porabite za karkoli drugega. Vlaganje v zlato in srebro lahko razumete tudi kot varčevanje za otroke in vnuke ali pa zgolj kot varčevanje za nakup nečesa, kar si želite.

Elementum | Pokojninsko zavarovanje, varčevanje za otroke, varčevanje za vnuke - povezave do naše spletne strani: