Krožne žageKrožna žaga mora biti za svoje delovanje pravilno vzdrževana in natančno nabrušena


Krožna žaga spada med nepogrešljiva orodja v vsaki mizarski delavnici. Z njo lahko izdelujemo atraktivne in razgibane izdelke, vendar mora biti krožna žaga za kakovostno in natančno izdelavo izdelkov tudi pravilno vzdrževana in natančno nabrušena.


Kakovostno, natančno in ugodno brušenje listov krožne žage za železo in drugih rezil, ki jih uporabljate


V podjetju Brusilnica Treven d.o.o. vam ponujamo kakovostno, natančno in ugodno brušenje krožne žage. Odločite se lahko za brušenje lista krožne žage za železo ali les, ponujamo pa vam tudi brušenje krožne žage za drva. Seveda lahko pri nas nabrusite tudi druge vrste rezil, ki jih v delavnici, pa tudi v gospodinjstvu, uporabljate. Brusimo tudi skobeljne nože, ročne žage, krožne žage za drva, pa tudi kuhinjske nože.

PREBERITE VEČ O KROŽNIH ŽAGAH!


Moderna oprema nam omogoča kakovostno opravljanje storitev brušenja krožnih žag


Ker se lahko pohvalimo s široko izbiro brusilnih orodji, ki so moderna in kakovostna, vam lahko zagotovimo tudi kvalitetno in natančno brušenje vaših rezil, ki bodo po brušenju v našem podjetju rezala brezhibno, izdelki, ki jih boste s pomočjo rezil izdelali pa bodo tako kvalitetni in natančno izdelani.


Ponujamo vam tudi popravilo zob krožne žage in drugih rezil


Odločite se za popravilo in brušenje lista krožne žageza železo. Rezilo bomo dosledno nabrusili, popravili pa bomo tudi poškodovane zobe na rezilu krožne žage in tako zagotovili, da bo vaša krožna žaga brezhibno delovala še dolgo časa.


krožne žage za drvaZa več informacij smo vam na voljo po telefonu ali e-pošti


Za dodatna vprašanja o brušenju krožne žage smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali do odločitve glede brušenja vaše krožne žage in drugih rezil v vašem domu ali delavnici. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.brusenjerezil.com/