Brušenje krožnih žag - ostra rezila za vsako delavnico


Znano je dejstvo, da zgolj kakovostno nabrušena in primerno vzdrževana krožna žaga predstavlja optimalno orodje za delo. Pri Brusilnici Treven smo to dejstvo spremenili v našo vizijo - zagotoviti ostra rezila v vsaki mizarski delavnici in različnih obratih lesno-predelovalne industrije. Izbira strojev in opreme priznanih svetovnih proizvajalcev nam zagotavlja največjo kakovost brušenja krožnih žag. Z brušenjem krožnih žag za les imamo bogate izkušnje, zato je storitev opravljena profesionalno, natančno in učinkovito.


Najkrajši čas brušenja krožnih žag - prevzem in dostava


Pri Brusilnici Treven vam vaša rezila nabrusimo v najkrajšem možnem času. Hkrati zagotavljamo tudi prevzem in dostavo vaših rezil. Za prevzem in dostavo krožnih žag za les in drugih rezil poskrbi partnerska družba Gold Ekspress. S tem zagotovimo, da bo logistika stekla povsem brez težav! Pri prvem poskusnem brušenju pa vam prevzem in dostavo nudimo povsem brezplačno! Naši stroji za brušenje krožnih žag so previdno izbrani pri najboljših tujih proizvajalcih strojne opreme, zato lahko zagotavljamo hitro in kakovostno storitev. Poslujemo z veliko mero predanosti našemu delu in odgovornostjo do naših strank. Če tudi sami potrebujete kakovostno brušenje krožnih žag v bližini Ljubljane, smo torej gotovo pravi naslov za vas!

BRUŠENJE KROŽNE ŽAGE


Naše storitve - CNC brušenje in mnogo več!


Poleg CNC brušenja krožnih žag za drva nudimo tudi druge vrhunske storitve. Poskrbimo namreč tudi za brezhibno obratovanje tračnih žag, popravilo zob, brušenje skobelnih nožev, brušenje motornih žag in kuhinjskih nožev. Za več informacij o brušenju krožnih žag v Ljubljani lahko uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041 863 341. Z individualnim pristopom in nasveti za prav vsak problem v zvezi z vašimi rezili bomo našli ugodno rešitev tudi za vas!

brušenje krožnih žagbrusilnica krožnih žag ljubljkana