Skobeljni noži


Skobeljni noži se uporabljajo za obdelavo lesa - natančneje za skobljanje lesa. S skobljanjem les poravnamo in ga zgladimo. Noži se lahko uporabljajo za obdelavo trdega ali mehkejšega lesa. Seveda pa je za natančno in kvalitetno obdelavo nujno potrebno, da so noži ostri in vzdrževani.

brušenje skobeljnih nožev


Ponujamo vam obdelavo skobeljnih in drugih nožev


V našem podjetju se ukvarjamo z brušenjem nožev in drugih rezalnih površin. Brusimo kuhinjske nože, nože sekalcev za biomaso, nože za slamoreznice, nože lesenih drobilcev in nože za predelovanje lesne biomase, ponujamo pa vam tudi brušenje nožev za skobeljnik.


Brušenje skobeljnih nožev podaljšuje njihovo življenjsko dobo


skobeljni nožiV podjetju Brusilnica Treven se ukvarjamo tudi z brušenjem skobeljnih nožev. Kot vsak nož se tudi skobeljni nož z uporabo topi in reže vse slabše. S pravilnim vzdrževanjem in rednim brušenjem skobeljnih nožev, bo njihova življenjska doba dolga, rezanje s skobeljnimi noži pa bo postalo enostavno in natančno. Ker se z brušenjem skobeljnih nožev profesionalno ukvarjamo že vrsto let, bomo vaše skobeljne nože nabrusili in za njih poskrbeli tako, da bodo ob povratku v vaše roke delovali brezhibno. Zraven brušenja skobeljnih nožev in drugih nožev, vam lahko ponudimo še brušenje motornih in krožnih žag ter mizarskih predrezil, ponujamo pa vam tudi ploskovno brušenje nožev. Naša ponudba je zelo pestra. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete ali nam pišete po e-pošti. Na vprašanja odgovarjamo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko na lastne oči prepričate o kvalitetni naših storitev. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki se s profesionalnim brušenjem nožev ukvarja že več let. S svojim strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami, bomo poskrbeli za kvalitetno oskrbo vaših nožev, žag ali drugih rezil. Cena brušenja nožev je ugodna, storitev pa izjemno kvalitetna. Vaši skobeljni noži bodo spet rezali kot novi.

Preverite naše storitve.