Krožne žage - namen krožne žage za les

Krožne žage so električne žage, ki materiale s pomočjo rezila režejo na podlagi rotacijskih gibov. Z njihovo pomočjo lahko režemo različne materiale, kot so les, kamen, plastika ali kovina, med rezanjem pa jih lahko držimo ali pritrdimo na stroj. Prve so bile izumljene že v poznem 18. stoletju, z razvojem tehnologije pa so se razvijale tudi njihove lastnosti, ki danes uporabniku omogočajo preprosto in varno uporabo. Krožna žaga za les je namenjena rezanju točno določenega materiala - lesa in je eno izmed najpogostejših orodij v delavnici vsakega domačega mojstra. Poznamo pa tudi druge vrste žag, kot so večnamenska, krožna ročna, krožna namizna, električna z lisičjim repom in mnoge druge. Namizne krožne žage za les in druge vrste žag si lahko ogledate tudi v podjetju Treven, v katerem vam nudimo tudi storitve brušenja krožnih žag in še mnogo več.

NUDIMO TUDI ROČNE KROŽNE ŽAGE ZA LES!

Krožne žage za les, ki so varne za uporabo

Krožne žage za les nam omogočajo tudi rezanje masivnega lesa, v katerega lahko naredimo tako vzdolžne, kot tudi prečne reze, vendar pa je vse odvisno od zmogljivosti izbrane krožne žage za les. Ne smemo pozabiti na zagotavljanje lastne varnosti pri delu, kljub temu, da so žage zasnovane tako, da uporabniku zagotavljajo varnost pri delu. Pri nakupu moramo premisliti o vrsti materiala, ki ga bomo rezali in delu primerno izbrati tudi ustrezno žago. Če niste prepričani, katera je primerna, povprašajte strokovnjake v podjetju Treven. Nudimo vam vse vrste krožnih žag, tudi krožne žage za drva.

Krožne žageBrušenje krožne žage

Krožne žage po ugodni ceni

Krožne žage se razlikujejo tudi po načinu uporabe. V večini primerov so krožne žage za kovine samostoječe, medtem ko so žage za les ročne, namizne ali samostoječe. Če se odločite za nakup nove žage, obiščite podjetje Treven in preverite akcijo krožnih žag, ki vam omogoča velik prihranek pri nakupu.

Nudimo tudi namizne krožen žage za les:https://www.vsi.si/brusilnica-treven/namizne-krozne-zage-za-les