Brušenje lista ročne krožne žage za les


Krožna žaga za les je eden izmed ključnih delavnih strojev v vsaki mizarski delavnici. Krožna žaga za les nam omogoča, da les natančno in ravno režemo. Žaga nam pri tem ne zdrsuje, rez pa je raven in čist.


Pri nakupu krožne žage za les, moramo biti pozorni na več stvari. Med drugim je pomembno preveriti kakšna je moč krožne žage, odločiti se je potrebno s kakšnimi listi bomo les rezali, prav tako je dobro poskrbeti za kvalitetno zaščito.


Vedeti je potrebno, da obstaja več vrst krožnih žag za les. Najpogostejše so ročne krožne žage za les, kupiti pa je možno tudi namizne ali samostoječe krožne žage.


Cena ročne krožne žage pri nas je nizka. Krožne žage pa je mogoče kupiti tudi v različnih akcijah.

NUDIMO TUDI KROŽNE ŽAGE ZA DRVA!


Brušenje krožnih žag za les do tisočinke milimetra natančno


Z nakupom ročnekrožne žage za les se moramo zavedati tudi, da se bo list žage definitivno obrabil. Zato ga bo po določenem času uporabe potrebno tudi nabrusiti. Ker pa brušenje krožnih žag zahteva kar nekaj spretnosti smo tukaj mi - Brusilnica Treven. Poskrbeli bomo, da bo rezilo krožne žage rezalo brezhibno in čisto.

Krožna žaga za lesRezilo krožne žage za les


Cenik brušenja krožnih žag si lahko ogledate na spletni strani


Cenik brušenja krožnih žag si lahko ogledate na spletni strani ali pa nas pokličete po telefonu in se pozanimate o cenah brušenja. Za cenik brušenja krožnih žag nas lahko prosite tudi po e-mail naslovu. Cenik brušenja krožnih žag vam bomo z veseljem posredovali in vam zraven tega odgovorili še na vsa vprašanja, ki se vam zastavljajo. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo na podlagi svojih večletnih izkušenj in strokovnega znanja pomagala in vam razložila vse, kar vas zanima o krožnih žagah. Ob obisku nas ne pozabite povprašati o ceniku brušenja namiznih krožnih žag za les!