krožne žageKrožne žage - cena je ugodna, storitve najvišje kakovosti


Cena za brušenje krožne žage v brusilnici Treven je izjemno konkurenčna, ob tem pa ponujamo storitve najvišje kakovosti.
V podjetju se ukvarjamo z brušenjem najrazličnejših rezil - krožnih žag za drva, krožnih žag za kovino, tračnih žag in motornih žag, skobeljnih, kmetijskih in kuhinjskih nožev, popravljamo pa tudi odlomljene ali zvite zobe krožne žage. Cena krožne žage - popravila ali brušenja - je izjemno ugodna, preverite pa tudi akcije krožne žage.


Brušenje krožne žage - vrhunsko in hitro


Rezilo krožne žage mora biti za efektivno delo v lesni industriji dobro in pravilno nabrušeno, saj v nasprotnem primeru svojega dela ne opravlja, kot bi bilo treba, slabo nabrušena krožna žaga pa ima tudi krajšo življenjsko dobo. Cena krožne žage se bistveno zniža, če zanjo primerno skrbimo. In tukaj nastopimo mi. Že vrsto let skrbimo za ustrezno in natančno nabrušene krožne žage in druga rezila, pri delu smo natančni in strokovni, ob tem pa se vsaki stranki nemudoma posvetimo in kljub kvaliteti delo opravimo kar v najkrajšem možnem času. Zavedamo se namreč, da stranke ne želijo le dobro nabrušene krožne žage, cene, ki jih ne udari po žepu, ter garancije, da bodo zadovoljni z rezultatom, želijo tudi ažurno opravljeno delo, da lahko njihovo poslovanje nemoteno teče naprej. Za brušenje vseh vrst rezil ob tem uporabljamo vrhunske CNC stroje Vollmer, ki zagotavljajo še večjo natančnost.

NUDIMO TUDI BRUŠENJE KUHINJSKIH NOŽEV


krožne žage cenaKrožne žage - cena in vizija podjetja Treven


Vizija podjetja Treven je, da bi vsakem gospodinjstvu in lesnem industrijskem obratu zagotovili ostra in kvalitetno nabrušena rezila, in to v kar najkrajšem možnem času. Želimo si, da bi bili z našimi storitvami zadovoljni in bi nas priporočali tudi drugim, zato pristopamo k vsakem naročilu celostno in z veliko mero odgovornosti do strank. Tudi vas želimo prepričati, da bo ob primerni skrbi cena krožne žage nizka, efektivnost vašega podjetja pa zmeraj na najvišji ravni. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.brusenjerezil.com/krozne-zage