Naše poslanstvo - odlično in natančno nabrušena rezila

V podjetju Brusilnica Treven se ukvarjamo z brušenjem različnih rezil. Brusimo vse od krožnih žag, pa do nožev za skobeljnik in rezkarjev za les.

Dobro nabrušen rezkar za les zagotavlja raznolikost pri delu

Če želimo, da bo rezkar za les deloval natančno in kvalitetno, je nujno potrebno, da za rezkar za les tudi dobro poskrbimo. V podjetju Brusilnica Treven bomo za vaše rezkarje za les poskrbeli z najboljšimi stroji za brušenje. Ker se zavedamo, da samo vrhunska oprema za vrhunski izdelek nikakor ni dovolj, se lahko pohvalimo tudi z obilico izkušenj in strokovnega znanja, ki smo si jih pridobili v letih dela.

PREVERITE TUDI MOTORNE ŽAGE

Izjemno natančno in kakovostno brušenje namiznega rezkarja in drugih vrst rezkarjev

V podjetju Brusilnica Treven vam ponujamo brušenje različnih rezkarjev - lahko se odločite za brušenje namiznega rezkarja, mini, profilnega, lamelnega, nadmiznega ali stebelnega rezkarja za les. Po končanem brušenju bo vaš namizni rezkar spet deloval kot nov, delo z njim pa bo zabavno. Izdelki, ki jih boste z njim rezkali, bodo natančno in precizno oblikovani. Cena brušenja lamelnega rezkarja in drugih rezkarjev je ugodna. Odločite pa se lahko tudi za brušenje CNC rezkarja za les.

namizni rezkarRezkar za les

Več o naših storitvah lahko preberete na spletni strani podjetja Brusilnica Treven

Vas zanima več o naši ponudbi? Obiščite našo spletno stran in se pozanimajte o možnostih brušenja namiznega rezkarja ali drugih rezkarjev za les. Po brušenju bo vaše orodje delovalo brezhibno. Več preberite na naši spletni strani:http://www.brusenjerezil.com/nadrezkar

Dostava rezkarjev za les s pomočjo podjetja Gold Express - hitro in zanesljivo

Namizne rezkarje vam dostavimo na dom in jih tam tudi prevzamemo. Ker skrbimo za naše stranke in nam je izjemno pomembno, da ste z našo storitvijo zadovoljni, smo za prevoznika izbrali Gold Express, ki opravljajo najhitrejše in zelo zanesljive storitve v naših krajih.