Krožne žage so nepogrešljivo orodje vsakega dobrega mizarja

Krožne žage so nepogrešljiv pripomoček v lesni industriji. Kakovostno delovanje krožne žage za les je odvisno tudi od nabrušenega rezila. Krožne žage za les so različne, imajo različne premere in načine rezanja - vzdolžne ali prečne. Krožne žage za les so primerne za razrez različnih materialov: za razrez drv seveda niso primerne namizne krožne žage, s katerimi se reže iverna plošča in za kovine so krožne žage za kovino. Vse pa morajo imeti dobro nabrušena rezila!

NUDIMO TUDI ROČNO KROŽNO ŽAGO ZA LES!

krožne žage

Za profesionalno brušenje je potrebno znanje in CNC stroj za brušenje krožnih žag

Brušenje rezil namizne krožne žage je zahtevno opravilo, ki terja veliko znanja in tudi primerne, visoko kakovostne brusilne naprave. S pomočjo vrhunskih CNC brusilnih strojev in bogatih izkušenj vam v brusilnici Treven lahko zagotovimo profesionalno brušenje krožnih žag. Cenik, kontakte in naše reference lahko preverite na naši spletni strani.
Za vas hitro, učinkovito in predvsem zelo profesionalno nabrusimo vse krožne žage in list namizne krožne žage za kovino, kakor tudi druga rezila in različne krožne žage za les. Po dogovoru s stranko lahko zagotovimo tudi prevzem na naslovu in ponovno dostavo nabrušene rezilne naprave stranki.

NUDIMO TUDI POPRAVILO ZOB

Do tisočinke milimetra natančno nabrusimo vaše krožne žage in druga rezila

V brusilnici Treven smo specializirani za brušenje vseh vrst rezil: brušenje kuhinjskih nožev, mizarskih predrezil, nožev in sekalcev za biomaso, brušenje listov krožne žage za les, nožev lesnih drobilcev in brušenje krožnih žag. Cenik preverite na spletu, o kakovosti naših storitev pa se prepričajte tudi sami! Odlikujejo nas desetletne izkušnje, bogato znanje in vrhunski Vollmer stroj za brušenje krožnih žag, ki omogoča, da svoje delo lahko opravimo do tisočinke milimetra natančno. Kljub dejstvu, da je vsaka krožna žaga nekoliko drugačna in specifična, poznamo pravo rešitev in jo za vas nabrusimo hitro in učinkovito. Priporočamo vam kakovostno strojno brušenje vsake krožne žage, cena je konkurenčna, nudimo tudi ročno brušenje namizne krožne žage. Cena strojnega ali ročnega brušenja rezil v brusilnici Treven je investicija, ki se vam izplača.

stroj za brušenje krožnih žag