Kakovostno in cenovno ugodno brušenje krožne žage v podjetju Brusilnica Treven d.o.o.

Je vaša ročna krožna žaga za les dotrajana in ne reže več najbolje? Ali pa se je samo zvil ali izpadel zob na rezilu? Tukaj smo, da vam priskočimo na pomoč! V podjetju Brusilnica Treven d.o.o. vam ponujamo kvalitetno brušenje ročne krožne žage za les. Odločite se lahko tudi za popravilo drugih rezil, kot so skobeljni noži, rezkarji ali kuhinjski noži. Cena brušenja krožne žage in drugih rezil je ugodna.

Ročno krožno žago za les bomo nabrusili kakovostno in natančno

V podjetju Brusilnica Treven d.o.o. se zavedamo, da je vsakemu posamezniku izjemno pomembno, da njegovo orodje brezhibno deluje. S tem namenom vam ponujamo kakovostno in natančno brušenje ročnih krožnih žag za les in drugih rezil, katerih rezalni deli so otopeli. Kvalitetno brušenje nam zagotavljajo profesionalni stroji, ki se rezilu lahko prilagodijo, pa tudi strokovno znanje našega osebja in izkušnje, ki so jih skozi leta dela pridobili. Rezila oskrbimo kakovostno in hitro, vaša krožna žaga za les pa bo tako po brušenju delovala brezhibno.

NE SPREGLEJTE UGODNE CENE KROŽNIH ŽAG ZA LES!

Ročni krožni žagi za les lahko popravimo tudi poškodovane zobe

Ker se pri rezanju nemalokrat zgodi, da poškodujemo zgolj zob rezila, vam v našem podjetju ponujamo tudi popravilo zob krožne žage za les. Zviti zob na ročni krožni žagi za les zravnamo, v primeru, da je zob iz žage odpadel, pa ga zamenjamo z novim.

krožne žage cenaročna krožna žaga za les

Prepričajte se o ugodni ceni brušenja krožne žage kar po telefonu

Oglejte si široko ponudbo storitev, ki vam jih v našem podjetju ponujamo. Za dodatna vprašanja o ceni brušenja krožne žage smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Povprašajte nas o akciji brušenja krožne žage. Cena brušenja krožne žage je ugodna, ročna krožna žaga za les pa bo ponovno rezala kot nova!