Rezkarji, ki bodo po brušenju, delo opravili še bolj kakovostno kot sedaj

Brusilnica Treven je podjetje, ki se ukvarja z brušenjem rezil. Ob široki ponudbi brušenja krožnih žag in skobeljnih nožev, vam ponujamo tudi možnost brušenja rezkarja. Tehnologija, ki jo pri nas uporabljamo in izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili, nam omogočajo, da rezkar nabrusimo kakovostno in natančno.

Brušenje nadmiznih rezkarjev do tisočinke milimetra natančno

Vsak rezkar je nekoliko specifičen, kar je potrebno upoštevati tudi pri samem brušenju rezkarja. Z brušenjem z vrhunskimi stroji, s katerimi se lahko v našem podjetju pohvalimo in z vsemi izkušnjami, ki smo si jih pri delu nabrali, zagotavljamo kakovostno in izjemno natančno brušenje nadmiznih rezkarjev, ki bodo v rokah uporabnika tako brezhibno delovali in delo zelo olajšali.

Rezkarprofilni rezkar

Brusimo veliko vrst različnih rezkarjev

Vas zanima brušenje nadmiznega rezkarja ali drugih vrst rezkarjev? Odločite se lahko tudi za brušenje lamelnega ali nadmiznega rezkarja. Delo bomo v Brusilnici treven kvalitetno opravili in tako poskrbeli za zadovoljstvo naše stranke med delom in po končanju produkta. Odločite se lahko tudi za brušenje mini rezkarja ali profilnega rezkarja. Nabrusimo pa tudi druge vrste orodja za dolbenje.

Odlikujejo nas predanost in znanje ter izkušnje

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o kvalitetnem delu naših strokovnjakov, ki vam bodo delo z rezkarjem kar se da olajšali, vaši nadmizni rezkarji pa bodo po brušenju v Brusilnici Treven delovali brezhibno in izjemno natančno. Več preberite tukaj:http://www.brusenjerezil.com/nadrezkar

UGODNE CENE BRUŠENJA NOŽEV

Nabrušene rezkarje dostavimo na vaš dom

Delo v podjetju Brusilnica Treven opravimo hitro in kakovostno. Ker si želimo, da bi bila stranka z našimi storitvami zadovoljna, vam nabrušene izdelke s pomočjo Gold Expressa dostavimo tudi na dom, kjer jih pred brušenjem tudi prevzamemo. Dostava je hitra in zelo zanesljiva, vi pa boste lahko delo v delavnici nemoteno in učinkovito nadaljevali.