Stroj za brušenje verig reši težave z obrabo verige motorne žage

Stroj za brušenje verig za motorne žage vseh dimenzij nam omogoča, da bo vaša motorna žaga znova delovala odlično. Naše znanje in profesionalni stroj za brušenje verig vam zagotavljata hitro, natančno brušenje verig za motorne žage, med tem pa lahko poskrbimo še za brušenje kuhinjskih nožev in vseh rezil, ki vam z obrabo povzročajo slabo voljo. Zadovoljne stranke pohvalijo naš stroj za brušenje verig in naše delo!

brušenje verig za motorne žage

stroj za brušenje verigSmo usposobljena ekipa za brušenje verige za motorne žage

Ste pri delu v gozdu ali sadovnjaku obrabili verigo svoje motorne žage? Ni hujšega od dela s slabo motorno žago. Mi imamo rešitev: stroj za brušenje verig! Nudimo kakovostno brušenje verige za motorno žago. Naša brusilnica ima visoko zmogljiv stroj za brušenje verig za motorne žage, s pomočjo katerega poskrbimo, da bo vaše delo z motorno žago znova steklo brez težav.

Potrebujete brušenje verige za motorno žago?

Brusilnica Treven je pravi naslov za vas. Imamo visoko kakovosten CNC stroj za brušenje verig motornih žag, primeren za brušenje verig za motorne žage vseh dimenzij. Ker nobena motorna žaga ne deluje večno in vsaka veriga prej ali slej potrebuje brušenje, v brusilnici Treven poleg brušenja vseh vrst rezil opravljamo tudi storitev brušenja verige za motorne žage.

NUDIMO VAM TUDI BRUŠENJE NOŽEV


Brušenje vseh rezil: skobeljnih nožev, krožne žage, industrijskih rezil


Smo podjetje s tradicijo in bogatimi izkušnjami pri brušenju vseh vrst rezil. Svojo dejavnost opravljamo že dobrih deset let. Brušenje rezila lahko opravimo ročno, še bolje in bolj precizno pa bo brušenje opravljeno s pomočjo naših vrhunskih brusilnih strojev. Ponašamo se z odlično opremo za delo, ki jo dopolnjuje tudi poseben stroj za brušenje verig motornih žag. Nudimo vam brušenje verig za motorne žage različnih dimenzij. Prvo brušenje vaših rezil bomo opravili za vas brezplačno, zato, da se na lastni izkušnji prepričate o visoki kakovosti naše storitve. Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo, ne bo vam žal!