Brušenje motorne žage in verige za motorno žago

V podjetju Brusilnica Treven vam ponujamo tudi možnost brušenja motornih žag, krožnih in tračnih žag ter njihov servis in menjavo zob.

brušenje motornih žag


Motorna žaga in način njenega vzdrževanja


Motorna žaga je osnovno orodje vsakega človeka, ki se ukvarja z pridobivanjem lesa ali z gozdarstvom. Motorne žage so sestavljene iz dveh delov - iz meča z verigo ter iz motornega dela, kjer se nahaja motor.


Veriga je zelo pomemben del motorne žage, saj prav s pomočjo nje žaga opravlja svojo nalogo. Z uporabo verige pa le-ta postaja vedno bolj topa in posledično vedno slabše reže. Zelo pomembno je, da je veriga za motorno žago pravilno vzdrževana in redno brušena, le tako bo lahko motorna žaga opravljala svoje delo. Brušenje verige motorne žage je zahtevno, saj se morajo zobci verige brusiti pod različnimi koti, zato je najboljše, da brušenje motorne žage prepustimo strokovnjakom.

NUDIMO TUDI BRUŠENJE TRAČNIH ŽAG!


Ponujamo vam brušenje motorne žage ter vzdrževanje njene verige


brušenje rezilV podjetju Brusilnica Treven vam ponujamo tudi brušenje motorne žage. Pohvalimo se lahko s stroji za brušenje motorne žage, s pomočjo katerih bo vaša motorna žaga po opravljenih vzdrževalnih delih delovala kakor nova. Zraven brušenja motornih žag vam ponujamo tudi brušenje krožnih in tračnih žag ter njihov servis in menjavo zob. Zraven tega vam ponujamo tudi brušenje mizarskih predrezil. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki ali e-mail naslovu, ki ju najdete na naši spletni strani. Odgovarjamo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o kvaliteti storitev, ki vam jih ponujamo. Zraven brušenja in servisiranja različnih vrst žag kot so krožne žage vam nudimo tudi brušenje in vzdrževanje najrazličnejših nožev. Brusimo vse od kuhinjskih, mizarskih in drugih nožev. Spekter storitev, ki jih ponujamo je širok in kvaliteten. Odločite se za brušenje in oskrbo motorne žage še danes in ji podaljšajte življenjsko dobo, sebi pa olajšajte vsak trenutek dela z njo!