Toplotne črpalke za ogrevanje hiše - učinkovitost toplotne črpalke za ogrevanje hiše

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše omogočajo velik prihranek, zaradi česar se investicija v nakup črpalke povrne že v nekaj letih uporabe. Gre za obnovljivi vir energije, ki ogreva vaš dom. Toplotne črpalke za ogrevanje hiše so lahko visokotemperaturne ali nizkotemperaturne, ki jih proizvaja tudi priznani proizvajalec Daikin. Visokotemperaturne so sestavljene iz dveh toplotnih črpalk in imajo zmožnost ogrevanja vode do 82°C, grelno število pa ostaja dobro tudi pri 82°C. Toplotna črpalka za ogrevanje hiše je odlična izbira, če si želimo cenejšega ogrevanja in ekoloških prihrankov, saj gre za izkoriščanje obnovljivega vira energije. Ogrevanje s toplotno črpalko nam omogoča prihranek tudi do 75%.

CENE TOPLOTNIH ČRPALK ZA OGREVANJE HIŠE

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše znamke Daikin

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše znamke Daikin ponuja veliko število prednosti. Toplotne črpalke za ogrevanje hiše je mogoče hitro namestiti, črpalke so elegantnega in sodobnega izgleda, omogočajo pa nam velik prihranek pri ogrevanju. Na voljo je tudi toplotna črpalka za ogrevanje vode podjetja Daikin, ki je vodilno podjetje na področju tehnologije toplotnih črpalk. Črpalka za ogrevanje vode slovi po izjemni energijski učinkovitosti, visoki ravni udobja in nizki porabi energije.

toplotne črpalke za ogrevanje hišetoplotna črpalka za ogrevanje hiše

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše in njihove prednosti

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše so na voljo z različnimi zmogljivostmi, v eno ali trofazni izvedbi, delovanje toplotne črpalke za ogrevanje hiše pa je zagotovljeno do temperature zunanjega zraka -20°C. Več informacij o ogrevanju s toplotno črpalko zrak voda lahko pridobite tudi pri podjetju Airabela, v katerem podpiramo korporacijo Daikin kot vodilnega proizvajalca klimatskih in ogrevalnih sistemov, naše vrednote pa si lahko ogledate tudi na spletni strani. Vljudno vabljeni k ogledu.

TOPLOTNA ČRPALKA ZA OGREVANJE - DAIKIN HT