Pošlji povpraševanje

Prezračevanje v stanovanju ali hiši je nujno za kakovostno bivanje

Prezračevanje stanovanja ali hiše je nujno in če je včasih veljalo, da je dovolj že odpiranje oken v prostoru, se je s pojavom kakovostnih oken in vrat, ki izjemno dobro tesnijo, ter s sodobnimi objekti z dobro toplotno zaščito zgodil preskok, saj dosežemo kakovostno prezračevanje prostorov le s pomočjo lokalnega rekuperatorja, obenem pa ne izgubimo veliko energije. Prezračevanje je ključnega pomena, v kolikor se želite izogniti vlagi in neprijetnim vonjavam v prostorom, obenem pa dotok svežega zraka zagotavlja zrak bogat s kisikom, ki omogoča boljše delovanje in uživanje v prostem času ali delu. Zato smo prepričani, da boste z našimi lokalnimi prezračevalnimi napravami poskrbeli, da bo vaše življenje doma veliko bolj prijetno in enostavno, predvsem pa kvalitetno. V našem podjetju nudimo kakovostne rekuperatorje zraka po ugodni ceni, ki vas bodo navdušili, saj boste v vašem domu imeli vseskozi svež zrak in odlične prostore za bivanje.

Svež zrak v prostoru

Prezračevanje z rekuperacijo poskrbi za minimalne izgube energije

Verjetno večina izmed vas, ko zasliši besedo prezračevanje, pomisli na odpiranje oken, saj je bilo v preteklosti mogoče zgolj na ta način prezračiti prostore, v sedanjosti pa je zmotno prepričanje, da gre za edini način. Res je, da gre pri prezračevanju z odpiranjem oken za najbolj enostaven način, a se pri tem načinu zgodi, da v prostor izpustimo ogromno količino mrzlega zraka, ki porabi ogromno energije, saj se more segreti, posledica pa je, da se prostori ohladijo. S pojavom novih pristopov pri gradnji različnih stanovanjskih hiš, ki zagotavljajo izjemno tesnjenje oken in vrat, obenem pa so veliko bolj izolativni objekti od starejših je prisilno prezračevanje edino prezračevanje, ki bo poskrbelo, da v prostoru ne bo vlage in neprijetnih vonjav, obenem pa bodo izgube energije minimalne, saj se pri menjavi zraka iz okolice v prostor uporabi izrabljen zrak za segrevanje zunanjega hladnega zraka. Prepričani smo, da boste z lokalnim rekuperatorjem kakovostno prezračili prostore in boste z veseljem preživljali čas doma s svojimi najdražjimi.

najboljša kakovost zraka v prostorih

Prezračevanje zagotavlja v prostorih kvaliteten in svež zrak

Svež zrak je izjemnega pomena za delovanje možganov, bodisi v službi ali doma, zato je pomembno, da poskrbimo za prezračevanje prostorov, službenih in v domačem okolju, saj bomo le tako imeli kakovosten in svež zrak, s pomočjo katerega bomo lažje delali in razmišljali. V podjetju Airabela imamo na voljo kakovostne lokalne prezračevalne naprave, ki delujejo na sistem izmenjavanja zraka, kar pomeni, da iz prostorov izpustijo slab zrak in vlago, ter prostor napolnijo s svežim zrakom, bogatim s kisikom. Ključna prednost rekuperatorjev zraka je, da izrabljen zrak iz prostorov uporabijo za segrevanje ali ohlajevanje zunanjega mrzlega zraka, tako da imamo poleti hladne, pozimi pa tople prostore brez pretirane izgube energije. V podjetju se zavedamo pomembnosti prostorov, ki so napolnjeni s svežim zrakom, ki je bogat s kisikom, zato nudimo le najboljše lokalne rekuperatorje po ugodni ceni.Siku Pro Duo Wi-Fi

Lokalni rekuperatorji Siku odstranijo slab zrak iz prostorov

Lokalni rekuperatorji, ki omogočajo prezračevanje z rekuperacijo so v zadnjem času izjemno priljubljen nakup, saj gre za kakovostne naprave znamke Siku, ki so izjemno kompaktne in imajo izjemno učinkovitost toplotnega izmenjevalnika ter sposobnost odvajanja slabega zraka in vlage iz vašega bivalnega okolja. Izbirate lahko med lokalnim rekuperatorjem serije TWIN Fresh Comfo s keramičnim izmenjevalnikom ter serijo Pro Duo Wi-Fi z možnostjo usklajevanja in usmerjanja posameznih prezračevalnih sistemov prek omrežja WLAN. Odvisno od vaših želja in predvsem potreb, ste lahko, ne glede na izbiro, prepričani, da boste dobili kvalitetno napravo, ki bo poskrbela za dotok svežega zraka, obenem pa bo iz prostora odstranila slab zrak in vlago. V kolikor imate glede prezračevanja ali lokalnih rekuperatorjev kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.