Toplotna črpalka za centralno ogrevanje je eden izmed najbolj zmogljivih virov ogrevanj

Toplotna črpalka za centralno ogrevanje zrak voda je ena izmed najbolj priljubljenih toplotnih črpalk dan danes. Ne samo, da je izjemno učinkovita in okolju prijazna, enostavno je tudi njeno servisiranje in sama montaža.

cena toplotne črpalke za centralno ogrevanje hiše


Ugodna cena toplotne črpalke z montažo in servisa toplotne črpalke

Toplotna črpalka za centralno ogrevanje zrak voda je izjemno enostavna za montažo, saj pri montaži toplotne črpalke ni potrebno kopati globokega temelja. Toplotna črpalka zrak voda ne potrebuje kolektorjev, cena toplotne črpalke z montažo pa je tako ugodna. Ker je toplotna črpalka zrak voda enostavno dostopna, je ugodna tudi cena servisa toplotne črpalke.

Servis in montaža toplotnih črpalk cena


Toplotna črpalka za centralno ogrevanje je tudi naravi prijazna

Toplotna črpalka zrak voda za centralno ogrevanje za svoje delovanje uporablja energijo, ki jo pridobi iz zraka v okolici. Tako je delovanje toplotne črpalke za centralno ogrevanje učinkovito, varčno in naravi prijazno, saj je zrak obnovljiv vir. Zraven tega pa toplotna črpalka ob svojem delovanju ne proizvaja toplogrednih plinov ali drugih naravi škodljivih snovi in tako pripomore k še bolj čistemu in zdravemu okolju. Izjemno ekološko delovanje toplotne črpalke za centralno ogrevanje je razlog, da Eko Sklad z različnimi subvencijami uporabnike vzpodbuja k montaži toplotne črpalke po še nižji ceni.


Ne veste katera toplotna črpalka za centralno ogrevanje je najprimernejša za vas in vaše potrebe? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o lastnostih toplotnih črpalk, ki vas zanimajo. Za starejše gradnje priporočamo namestitev visokotemperaturne toplotne črpalke, če pa toplotno črpalko za centralno ogrevanje nameščate v novogradnjo, se lahko odločite za nakup nizkotemperaturne toplotne črpalke.

ZA MONTAŽO TOPLOTNE ČRPALKE SKRBIJO KAKOVOSTNI MONTERJI


V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate tako po telefonu kot po e-pošti, kjer nam lahko zastavite tudi vprašanja o ceni servisa toplotne črpalke ali o ceni montaže toplotne črpalke za centralno ogrevanje.