Toplotna črpalka za centralno ogrevanje stanovanja zrak voda

Toplotna črpalka za centralno ogrevanje prostorov pri svojem delovanju izkorišča naravne vire iz okolja. Toplotna črpalka za centralno ogrevanje lahko pridobiva energijo iz zraka, vode ali zemlje. Dan danes so izjemno popularne toplotne črpalke za centralno ogrevanje zrak voda, saj so zaradi enostavne montaže nekoliko ugodnejše od drugih dveh tipov toplotnih črpalk.

Toplotna črpalka

Toplotna črpalka za centralno ogrevanje je naravi prijazna izbira

Toplotna črpalka za centralno ogrevanje je ekološka, saj večino energije, ki jo za svoje delovanje potrebuje, pridobi iz naravnih virov, pri tem pa okolja ne onesnažuje s toplogrednimi ali drugimi plini. Zraven ekoloških prednosti, ki jih toplotna črpalka za centralno ogrevanje prinaša, ne smemo pozabiti na njeno učinkovitost. V primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi, boste s toplotno črpalko prihranili okrog 50%.

Pestra ponudba toplotnih črpalk za centralno ogrevanje v podjetju Airabela

V podjetju Airabela vam ponujamo različne vrste toplotnih črpalk za centralno ogrevanje, ki jih lahko priklopite tudi na talno ogrevanje. Toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje stanovanja so kakovostno in natančno izdelane, njihova življenjska doba pa bo tako dolga.

Oglejte si pestro ponudbo toplotnih črpalk zrak voda za ogrevanje hiše na naši spletni strani in se prepričajte o karakteristikah toplotne črpalke za centralno ogrevanje, ki vas zanima. Ponujamo vam tudi visokotemperaturne toplotne črpalke, primerne za namestitev v starejše gradnje ter nizkotemperaturne toplotne črpalke, ki jih lahko namestite v novejše gradnje z manjšimi izgubami.

Toplotna črpalka za ogrevanje

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate po telefonu: +386 8 2053025 ali po e-pošti: info@airabela.si. Na vprašanja vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do odgovorov, ki jih iščete, hkrati pa vas vabimo tudi, da se oglasite v naši poslovalnici, kjer se o toplotnih črpalkah za centralno ogrevanje hiše zrak voda lahko pogovorite s strokovnjaki.

VEČ O OGREVANJU VODE S TOPLOTNO ČRPALKO