Kritina - osnovna zaščita pred dežjem in soncem

Kritina, ki je kvalitetna, ugodna, obstojna v vseh razmerah, ima dolgo življenjsko dobo in lep zunanji videz ni misija nemogoče. Strehe podjetja Skrin so vse to, le izbrati morate pravo zase. Pomagali vam bomo odgovoriti na vprašanje katera strešna kritina je najboljša izbira?

Kovinska kritina - korozija ji ne pride do živega

Sodobna alternativa opečnati so kovinska, jeklena - lahka kritina in pločevinasta kritina. Kovinska kritina je arhitekturno najbolj prilagodljiva in izredno odporna proti koroziji zato uspešno kljubuje vsem vremenskim vplivom. Primerna je tako za sodoben kot tradicionalen slog zgradb in nudi prestižen videz po ugodni ceni.

LAHKE STREŠNE KRITINE SKRIN

Jeklena lahka kritina - strešniki za vse naklone in oblike

Strešna kritinaJeklena kritina je posebno lahka kritina, ki ne obremenjuje ostrešja, kar je zlasti pomembno pri starejših zgradbah. Lahka kritina omogoča povsem naraven videz in je enako tiha kot opečnata streha, kar je ena izmed njenih največjih prednosti. Izbirate lahko med številnimi barvnimi odtenki, ki se lepo zlijejo z izbranim lokalnim okoljem. Na voljo je v obliki strešnikov ali trapezne pločevine. Trapezna kritina na splošno velja za najbolj univerzalno ter preprosto za izdelavo in montažo, hkrati pa ima veliko vzvodno trdnost. Pločevinasta trapezna kritina je zaradi številnih možnosti oblikovanja primerna tudi za prekrivanje fasad in fasadnih plošč. Jeklena ali pločevinasta lahka kritina se pogosto uporablja tudi kot strešna kritina za garažo, nadstreške, kmetijske in pomožne objekte, zaradi velike prilagodljivosti pa je primerna tudi za prestižnejše objekte.

Izbira in montaža kritine

Če želite ugodno in brez skrbi zamenjati streho, vam pri podjetju Skrin nudimo kakovostno in poceni kritino, izdelano po naročilu. Pred dokončno odločitvijo katera strešna kritina je najboljša za vas, vam bomo rade volje svetovali in vam priporočili tudi pravega izvajalca za vsa krovska dela. Ker se za zamenjavo strehe ne odločate vsak dan, izberite podjetje Skrin, saj je pri nas le najboljše dovolj dobro.

Skrin strešne kritine - preberi več.

Lahka pločevinasta kritina