Lopate za sneg - cena je odvisna od izbire materiala, oblike ročaja in dodatkov

Lopata za sneg

Prvi sneg, poleg idiličnega pogleda skozi okno in zimskih aktivnosti, prinese tudi nekaj nevšečnosti in manj ljubih opravil, zato pravočasno pripravite svoje lopate za sneg. Cena čiščenja snega pred domačim pragom je odvisna od izbire orodja, s katerim bomo to počeli (snežna freza, lopata na kolesih, običajna aluminijasta (alu) lopata za sneg, cena posipalnika soli ali peska ...).

Izberite trpežne in vzdržljivo lopato, ki ni pretežka

Z izbiro prave lopate za sneg bo čiščenje snega enostavnejše in prijetnejše. Ker lahko pri kidanju trpi naše zdravje, predvsem hrbtenica, je pomembno, da cena ni edino merilo pri izbiri. Lopate za sneg se razlikujejo ne le po ceni, pač pa tudi materialih iz katerih so izdelane. Aluminijasta lopata za sneg velja za izredno trpežno in vzdržljivo, med tem ko je plastična, PVC lopata za sneg zelo lahka. Priporočamo vam, da izberete lopato za sneg, ki bo močna, a ne pretežka, hkrati pa ugodna (akcija oz. količinski popust vam omogoča, da posamezne lopate za sneg dobite po ceni nižji od 10 evrov). Pozorni bodite tudi na dolžino ročaja lopate za sneg, saj je priporočljivo, da kidate čim bolj zravnano. Cena lopate z ergonomsko oblikovanim ročajem je res nekoliko višja, a s svojo obliko omogoča, da razbremenite hrbtenico in zapestja, v kolikor pa nimate težav in ste dobro fizično aktivni, pa lahko izberite povsem navadno alu lopato za sneg, ki ni težka, pa tudi počila ali zlomila se ne bo ob mokrem težkem snegu.

V bogati ponudbi zimske opreme je tako električna, kakor običajna alu lopata za sneg

Lopata za sneg

Ker vemo, da je lopata za sneg pozimi nepogrešljiv pripomoček, vas v spletni trgovini že čaka akcija, v kateri so zbrane vrhunske plastične in alu lopate za sneg, lopate z ergonomsko oblikovanimi ročaji, takšne na kolesih, večje, manjše in zložljive, najdete pa lahko celo otroško lopato za sneg. Cena je večja, če lopata za sneg nudi dodatno opremo, je izdelana iz kakovostnejših materialov in je posebno oblikovana oz. prilagojena tako, da omogoča maksimalno učinkovitost.

V naših vrtnih centrih ali spletni trgovini Rotar najdete najrazličnejše lopate za sneg (cena je navedena ob izdelku), prav tako pa tudi druge artikle, ki vam bodo olajšali čiščenje in urejanje okolice vašega doma v vseh letnih časih. Vabljeni!

Več o zaščitni gozdarski opremi:www.vsi.si/rotar/zascitna-gozdarska-oprema

POSIPALNIH PESKA IN SOLI

LOPATE ZA PREKOPAVANJE