Freza za sneg za čiščenje poti

Prihajajo zimski dnevi in z nižjimi temperaturami tudi sneg. Ker vemo, da je lahko čiščenje snega zelo naporno opravilo, vam pri nas nudimo freze za sneg različnih proizvajalcev. Freza za sneg katerih cene so ugodne vam bo olajšala zimska jutra in večere. Freza za čiščenje snega HUSQVARNA ST 131 je kompaktna in visoko zmogljiva 1-stopenjska freza za sneg, namenjena za čiščenje dovozov in vrtnih poti. Odlikuje jo enostavno manevriranje in inovativno nastavljanje dolžine ter smeri izmeta, zmogljiv motor z električnim zagonom ter delovno širino 53cm. Učinkovita LED osvetlitev pa omogoča delo v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah. Odlična freza za sneg (cena je lahko še ugodnejša ob menjavi staro za novo), kajne?


Freza za sneg, cene v naši spletni trgovini


Freza za sneg HUSQVARNA ST 151 je idealna za vse, ki potrebujejo kompaktno, enostavno in učinkovito frezo za čiščenje snega. Oblikovana je bila za odstranjevanje snega iz trdih, ravnih in ozkih površin pred dovozi v garaže in poti. Te freze za sneg (cene so res ugodne) so primerne za uporabo z novo zapadlim snegom, 5-20cm. Zaradi svoje kompaktne oblike so zelo enostavne za uporabo in shranjevanje. Izredno učinkovit gumijast polž zagotavlja optimalno čiščenje in nepoškodovane površine. Freza za sneg je opremljena z električnim štarterjem za enostavno zaganjanje v vseh vremenskih pogojih ter LED lučjo, ki omogoča uporabo freze za sneg (cena je vidna v naši spletni trgovini) v večernih urah. Vrtljiva ročica pa omogoča enostavno usmerjanje smeri izmeta.

snežna freza cenafreza za sneg cena


Freza za sneg, cene v akcijskih ponudbah


Vsaka freza za sneg je izročena stranki v stanju takojšnje pripravljenosti za uporabo, z opravljenim sistemskim pregledom pred dobavo, ki vključuje obvezen zagon in nastavitev motorja. Brezplačna dostava freze za sneg katerih cene so tudi akcijske velja samo za področje Slovenije. Če si želite podrobneje ogledati vso našo ponudbo naših frez za sneg in cene, njihove lastnosti in ostale podatke, je to zelo enostavno. To lahko storite z enostavnim klikom na našo spletno trgovino, kjer se vam bo odprl svet naših številnih izdelkov. Seveda ne ponujamo samo frez za sneg. Naša ponudba je zelo bogata in pokriva zelo široko področje izdelkov za dom in vrt in ostalega. Pomemben del naše trgovine zaseda tudi zaščitna oprema, da bo vaše delo vedno varno. Lahko vam povsem zagotovimo, da bo s kakovostjo in delovanjem naših izdelkov zadovoljna celotna družina, ki bo videla, kako lažje je delati s pomočjo izdelkov, ki vam jih nudimo. Vabljeni, da nas obiščete.