Lopata za sneg naj bo pripravljena še predno vas preseneti prvi sneg


Zima je pred vrati in kmalu bomo morali zavihteti lopato za sneg ter se lotiti čiščenja dvorišča, teras in stopnišč okoli našega doma. Da nas prvi sneg ne bi presenetil na poti, pa naj bo del dodatne opreme v vašem avtomobilu tudi lopata za sneg, ki ima zložljiv ročaj. Priporočamo vam, da je lopata za sneg izdelana iz trpežnih, ne pretežkih materialov, kidanje pa si lahko močno olajšate, če uporabljate lopato za sneg s kolesom ali snežno frezo.


PREVERITE TUDI AKCIJO SNEŽNIH FREZ!


Katera je najboljša lopata za sneg?


Na trgu je ponudba opreme za čiščenje snega ogromna, med nepogrešljive pripomočke pa zagotovo sodijo lopate za sneg. Cene se razlikujejo od lopate do lopate. Najcenejša je gotovo plastična lopata za sneg, ki pa običajno ne zdrži več sezon težkega in mokrega snega. Bolje je izbrati takšno, ki ima kakovosten in dovolj dolg ročaj, da lahko kidate kar se da zravnano, hkrati pa naj bo lopata za sneg čim lažja, a vseeno dovolj trpežna. Takšna je aluminijasta lopata za sneg. Izberete lahko tudi lopato s kolesom ali ergonomsko oblikovanim ročajem, ki razbremeni hrbtenico in zapestja.


Lopata za sneg (zložljiva) vas lahko na terenu takoj reši iz nepredvidljive vremenske situacije


električna lopata za snegLopata za sneg mora imeti dober oprijem, ustrezati višini in moči tistega, ki bo z njo kidal, saj lahko v nasprotnem primeru telo preveč obremenimo in se poškodujemo. Nasprotno pa velja za lopato za sneg, ki je zložljiva. Da v jutranjih urah na poti v službo ne obtičite v snegu, naj bo v vozilu vedno majhna lopata za sneg. Zložljiva plastična lopata za sneg, zasede malo prostora, a je v primeru, ko jo nujno potrebujete na terenu vedno pri roki. Ta naj bo čim manjša in lažja, saj z njo ne bomo čistili celotnih površin, pač pa je namenjena nepredvidljivim vremenskim situacijam. V naši ponudbi so številne lopate za sneg, cene se razlikujejo od vrste posameznega orodja. Zložljiva lopata nikakor ni primerna za odmetavanje snega na večjih površinah, za velika dvorišča, dovozne poti ipd. si raje oglejte bogato ponudbo klasičnih snežnih lopat ali snežnih frez.

freza za sneg cenafreza za sneg