NAJBOLJŠE MOTORNE KOSE HUSQVARNA ZA OBČASNO IN PROFESIONALNO RABO

Profesionalna motorna kosaMotorna kosa Husqvarna je univerzalna naprava, ki jo boste z veseljem uporabljali. V podjetju Rotar težimo k celoviti in pestri ponudbi izdelkov za vrt in dom, zato smo za vas pripravili odlično ponudbo najboljših motornih kos Husqvarna, s katerim bo košnja trave postala prijetno opravilo. Izbirate lahko med različnimi modeli, od motorne kose za domačo uporabo pa do profesionalne motorne kose, na katero lahko nastavite različne nastavke in jo s tem spremenite v multifunkcionalno napravo (pihalnik, višinski obrezovalnik, kultivator, škarje za živo mejo in robilnik). Če iščete najboljšo motorno koso, potem je Husqvarna motorna kosa prava izbira za vas. Ima izredno zmogljiv motor, s katerim boste brez težav pokosili travo tudi na mestih, kjer s kosilnico to ni mogoče. Opremljena je s stikalom za enostaven zagon, samodejno povratno stikalo za zaustavitev pa zagotavlja, da jo boste brez težav ponovno nemoteno zagnali. Najboljša motorna kosa Husqvarna ima majhno težo, zato je enostavna za uporabo. Z dodatno opremo pa boste brez težav poskrbeli za lep in urejen videz vašega vrta in travnate površine.

NAJBOLJŠA MOTORNA KOSA HUSQVARNA TUDI ZA NAJZAHTEVNEJŠE TERENE

Motorna kosaV podjetju Rotar se trudimo, da našim kupcem ponudimo le najboljše. Zato smo za vas pripravili neverjetno ponudbo najboljših profesionalnih motornih kos Husqvarna, s katerimi boste obvladovali tudi najtežje terene. Husqvarna motorne kose omogočajo enostavno rokovanje, so visoko zmogljive in uravnotežene. Opremljene so z oprtnikom, ki vam omogoča, da svoje delo opravite udobno in učinkovito. Motorna kosa Husqvarna je opremljena z dolgo gredjo. Na ta način boste lahko dosegli tudi bolj oddaljene dele. Profesionalna in najboljša motorna kosa Husqvarna omogoča tudi spremembe tipa rezila, tako boste lahko koso nastavili za fino košnjo ali pa se spopadli s težjim delom na grobem terenu.

HUSQVARNA MOTORNA KOSA TRIMER ZA DOMAČO RABO

V naši ponudbi boste našli tudi trimer motorno koso, ki je izredno lahka in tiha, namenjena za domačo uporabo. Opremljena je s funkcijami za enostavno rabo ter samodejnim povratnim stop stikalom.

KOSILNICE ZA DOMAČO IN PROFESIONALNO RABO