Novoletni okraski - izdelava prazničnih aranžmajev bo pričarala praznično vzdušje

Novoletni okraski, izdelava praznične dekoracije zunaj in znotraj hiše, druženje z družino in prijatelji ... Bliža se praznični čas! Kmalu se bomo lotili prazničnega dekoriranja, v kleti zaprašeni božično novoletni okraski bodo spet zasijali, ali pa bomo poskrbeli za izdelavo lastnih, unikatnih in pričarali prav posebno praznično doživetje za svoje bližnje.

SMREKA REZANA SREDNJA 150 do 200 cm

Z dobrimi idejami, iznajdljivostjo ter nakupovanjem v naši spletni trgovini prihranite

Pozimi nas razveseljujejo novoletni okraski, ki jih najdete v naši spletni trgovini po posebno ugodni spletni ceni. Ideje, kako številne izdelke iz naše trgovine uporabiti na tisoč in en način, prepuščamo vam. Lahko pa vam namignemo, da so božično novoletni okraski za jelko uporabni tudi za druge dekorativne namene v prazničnem času. Novoletni okraski so lahko razporejeni na pladnje, kozarce ali v posode. Izdelava takšnih aranžmajev je sila preprosta, a izredno vizualno učinkovita. Ste naveličani starih božično novoletnih okraskov? Izdelava unikatnih aranžmajev jim bo vrnila ves svoj sijaj, vi pa boste z recikliranjem dobili povsem novo okrasitev in še prihranili. Doma narejen voščilnice lahko potiskate s pomočjo plutastih čepov, adventnemu vencu dodajte set adventnih sveč v izbrani barvi, na okenskih policah pa lahko za dekoracijo poskrbijo čudovite petrolejske svetilke ali svečniki.

Božično novoletni okraski - izdelava svetlobne dekoracije

Novoletne lučke

Decembra so seveda nepogrešljivi tudi svetlobni novoletni okraski za okna, jelko, balkone ipd. Pustite domišljiji prosto pot ali ideje poiščite na spletu, mi pa vam bomo pomagali z bogato ponudbo okrasnih bleščečih lučk, namenjenih zunanji in notranji okrasitvi. Na voljo so svetlobni novoletni okraski različnih barv (bele, modre, rdeče, zelene, pisane) in različnih dolžin (3 m, 10 m, 15 m ali 20 m), da bo izdelava dekoracije zagotovo popolna.

Obdarovanje vaših najmlajših

Z veseljem poskrbimo tudi za obdarovanje vas in vaših najmlajših. V naši trgovini namreč najdete tudi otroški program. Svojega malčka lahko razveselite s pravim orodjem in pripomočki za vrt (grabljice, lopatke, vedra, gumijasti škornji, sani ...) ki so prilagojeni njihovi velikosti, zakaj pa si ne bi česa podobnega zaželeli tudi sami?

Več o električnih snežnih frezah:www.vsi.si/rotar/elektricna-snezna-freza

LOPATE ZA ČIŠČENJE SNEGA