Motorne kosilnice za popolno travo v okolici vaše hiše

Podjetje Rotar je podjetje v zasebni lasti družine Rotar in se ponaša z več kot 35 letno tradicijo prodaje kosilnic, od motornih do električnih kosilnic, obenem pa nudimo ostala orodja in stroje za vrt, vinogradništvo in gozdarstvo. Leta izkušenj in kvalitetnega dela nam je prineslo močne vezi na nabavnih trgih Evrope, ZDA in Azije ter nas pretvorilo med vodilna podjetja v trženju malih kmetijskih in vrtnarskih strojev, vrtnega, ročnega in električnega orodja (električne kosilnice), ki so v podjetju na voljo po ugodni ceni. Poleg električnih kosilnic za travo nudimo tudi kvalitetne kosilnice Rider znamke Husqvarna, ki so t.i. sedežne kosilnice in olajšajo košnjo velikih površin.

kosilnice motorneelektrične kosilnice cena

Motorne kosilnice v podjetju Rotar - kvalitetne in ugodne

V podjetju Rotar lahko izbirate med različnimi motornimi kosilnicami, ki vam bodo košnjo naredile zabavno, a vseeno izjemno kvalitetno. Motorne kosilnice znamke Husqvarna so kvalitetne, zasnovane za težko delo, kosišče imajo iz enega dela in tako zagotavljajo stabilno delo in trajnost stroja, obenem pa so enostavne za uporabo in olajšajo delo. Poleg motornih kosilnic imamo v ponudbi tudi sedežne kosilnice rider in so primerne za košnjo večjih površin, med katero udobno sedite na stolu, ter električne kosilnice po ugodni ceni Obiščite naše podjetje ali pa spletno stran in se prepričajte o kvaliteti kosilnic.

Več informacij o bencinskih kosilnicah:https://www.vsi.si/rotar/kosilnice-bencinske

Električne kosilnice na voljo v akciji po izjemni ceni

V spletni trgovini na strani podjetja Rotar nudimo široko paleto artiklov v posebni akciji po ugodnih cenah, med katerimi so tudi električne kosilnice. Električna kosilnica je eden nujnih kosov opreme, v kolikor želite imeti urejeno okolico vaše hiše brez prevelikega napora, obenem pa vas bo prepričala tudi cena. Električne kosilnice za travo so enostavne za uporabo in ne zavzamejo veliko prostora. Ne glede na to, ali se boste odločili za električno kosilnico ali motorno kosilnico je podjetje Rotar pravi naslov za vas.

ČE VAS ZANIMAJO TUDI ELEKTRIČNE FREZE ZA VRT, KLIKNITE TUKAJ!