Električna snežna freza za čiščenje snega


Se sprašujete, kaj je prednost električne snežne freze? Z njo bo vaše delo veliko prijetnejše. MCCULLOCH ST61E električna snežna freza je kompakten, visoko zmogljiv dvo-stopenjski model električne freze za sneg. Zahvaljujoč frikcijskem pogonu in po višini nastavljivem ročaju je ta električna freza zelo enostavna za uporabo. Z električnim zagonom, daljinskim upravljanjem izmeta in podpora krmiljenja je delo še lažje. Plastični drsniki za gladko delovanje in varovanje občutljivih površin na snežni frezi - električni. Čisto vse snežne freze - električne ali druge - so pri nas izdelane visokokakovostno in vam bodo vedno odlično služile, še posebej pa seveda v mrzlih zimskih in predvsem zasneženih dneh, ko je treba hitro očistiti pot. Pri določenih modelih je na voljo tudi zelo ugodna menjava staro za novo.

PRISKRBITE SI TUDI ORIGINAL REZERVNE DELE!


Snežne freze - električne zveste pomagalke

Ste naveličani ročnega čiščenja snega, ki vzame veliko energije in predvsem veliko časa? Naše električne snežne freze so potem kot nalašč za vas. Električna snežna freza Husqvarna ST 327PT je bila izdelana za lastnike zemljišč, ki potrebujejo visoko zmogljivo, robustno in trpežno električno frezo za udobno čiščenje večjih površin. Izdelana je za pogosto rabo v vseh snežnih razmerah od 15-60 cm. Dvo-stopenjski sistem, hidrostatični menjalnik in servo krmiljenje zagotavljajo enostavno rabo te električne freze za sneg. Robustne komponente kot so ohišje polža in litoželezni ventilator zagotavljajo trdnost, vzdržljivost in prvovrstne rezultate dela v vseh pogojih. Dodatno je opremljena z gretimi ročaji, LED žarometom in električnim starterjem. Snežna freza - električna reševalka problemov s snegom, na voljo samo pri nas.


Snežne freze - električne čistilke snega

MCCULLOCH ST53E je kompakten eno-stopenjski model električne snežne freze, ki je s svojo veliko zmogljivostjo primeren za čiščenje dovoznih in vrtnih poti. Ta električna snežna freza je zelo enostavna za rokovanje in shranjevanje. Ergonomski ročaj in električen zagon služita predvsem za gladko delovanje. Seveda pa snežne freze - električne ali kakšne z drugačnim načinom uporabe - pa niso edini izdelki, ki vam jih ponujamo v naši bogato založeni spletni trgovini. Če pobrskate po naši spletni strani, boste kaj kmalu opazili, da imamo na razpolago izdelke za ureditev okolice doma in notranjosti doma. Z našo pomočjo boste uredili svoj vrt, z raznovrstno zaščitno opremo pa boste med opravljanjem različnih težjih opravil tudi ustrezno zaščiteni. Imamo tudi številne pripomočke, ki služijo za vinogradništvo, tako bodo vaše trte zagotovo odlično uspevale. Poleg programa za odrasle pa seveda ponujamo tudi otroški program, da bodo zadovoljni tudi vaši najmlajši člani družine.

električna snežna frezasnežna električna freza