Vrtne kosilnice - na ceniku izberite svojo in uživajte v košnji

Podjetje Rotar d.o.o., je uspešno podjetje v zasebni lasti družine Rotar, ki se ukvarja s prodajo vrtnih kosilnic, traktorjev, motornih žar, škropilcev ter ostalih izdelkov na področju male kmetijske mehanizacije in vrtnarstva. Vse izdelke je mogoče najti na naši spletni strani, kjer je na voljo tudi cenik. Imamo več kot 35 let tradicije in nudimo ugodno vse vrste vrtnih kosilnic, med katerimi so izjemno priljubljene kosilnice husqvarna, ki so izjemno učinkovite in nudijo enostavno vzdrževanje. Kosilnice za travo husqvarna so v našem podjetju na voljo po ugodni ceni, izbirate pa lahko med različnimi vrtnimi kosilnicami, katerih cene je mogoče preveriti na ceniku.

ŠE VEČ INFORMACIJ O KOSILNICAH ZA VRT

Vrtne kosilnice so učinkovite in enostavne za uporabo - za ceno preverite cenik

V našem podjetju nudimo kvalitetne vrtne kosilnice po ugodnih cenah, ki so dostopne na ceniku na spletni strani. V zadnjem času je še posebej poraslo povpraševanje po kosilnicah husqvarna, ki so izjemno učinkovite, obenem pa kosilnice za travo husqvarna zagotavljajo vzdržljivost in enostavno vzdrževanje. Izbirate lahko med različnimi kosilnicami, od vrtnih kosilnic s košaro do modelov kosilnic z eno ali variabilno hitrostjo delovanja. Kompaktna zasnova kosilnic zagotavlja izjemno okretnost in dušenje tresljajev na ročajih. Prepričani smo, da lahko pri nas vsak najde svojo vrtno kosilnico in obenem tudi zelo ugodno.

vrtne kosilnice cenik

Kosilnice husqvarna - zagotovite si svojo v podjetju Rotar

V kolikor potrebujete vrtno kosilnico in ne veste katero bi izbrali, obiščite cenik na naši spletni strani in izberite kosilnico husqvarna, ki vam ustreza. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte po emailu, telefonu ali nas obiščite v poslovalnici. Imamo pestro izbiro in prepričani smo, da lahko na ceniku vrtnih kosilnic vsak najde kosilnico husqvarna po meri, pa naj bo to vrtna kosilnica s košaro ali katerakoli druga. Podjetje Rotar je pravi naslov za vas. Pridružite se našim zadovoljnim strankam tudi vi.

kosilnice husqvarna