Trimer za travo - izjemna kvaliteta in ugodna cena

Rotar d.o.o., je podjetje v zasebni lasti družine Rotar, ki se ukvarja s prodajo kosilnic, trimerjev za travo ter ostalim orodjem in stroji za uporabo v vrtnarstvu, vinogradništvu in kmetijstvu. Smo podjetje z več kot 35 letno tradicijo prodaje trimerjev za travo po ugodni ceni in smo eni vodilnih na slovenskem trgu v trženju malih kmetijskih in vrtnarskih strojev ter drobne godzne mehanizacije. V ponudbi imamo trimerje husqvarna, ki so izjemno kvalitetni in nudijo odlične možnosti košnje trave, obenem pa so trimerji husqvarna na voljo po ugodni ceni. Trimer aparati so primerni tudi za visoko travo, ravnanje z njimi pa je pravi užitek.

trimer husqvarnatrimer za travo

Trimerji za travo - zanesljivi in zmogljivi, brez odvečnega hrupa

Trimerji za travo so izjemno priročni in enostavni aparati za uporabo, obenem pa ne oddajajo veliko hrupa, zato so trimerji husqvarna izjemno priročni za vse, ki stanujejo v naseljih in na voljo po ugodni ceni. V naši ponudbi na spletni strani nudimo trimerje husqvarna, ki jih odlikuje izjemna kvaliteta, so izjemno zanesljivi in zmogljivi in tako primerni za različna dela. Trimerje lahko uporabite za košnjo visoke trave z minimalnim naporom. Trimerji za travo so opremljeni s samopovratnim stikalom, tako da trimerji za travo omogočajo enostaven zagon in so vedno pripravljeni za uporabo. Zagotovite si svoj trimer husqvarna tudi vi.

Trimer husqvarna - zagotovite si svojega tudi vi

Trimerji za travo so izjemno priljubljeni in primerni za vsakega posameznika. Izbirate lahko med različnimi trimerji za travo husqvarna, ki zagotavljajo izjemno kvaliteto, obenem pa so trimerji za travo na voljo po ceni, ki si jo lahko vsak privošči. V kolikor ne veste, kateri trimer za travo husqvarna bi izbrali, nas obiščite ali kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in pomagali pri izbiri. Podjetje Rotar je pravi naslov za nakup trimerja husqvarna.

Če vas zanima tudi snežna freza:https://www.vsi.si/rotar/snezna-freza-husqvarna

NA VOLJO TUDI VRTNI TRAKTORJI