Zaščitna gozdarska oprema za zaščito pri delu


delovna gozdarska zaščitaKaj morajo še kako dobro vedeti vsi, ki delajo v gozdu? Da je zaščitna gozdarska oprema nujno potrebna za varno opravljanje dela brez večjih poškodb. Pri nas je doma res velika ponudba zaščitne opreme za gozdarje, tako obutve kot oblačil, vse pa je izdelano zagotovljeno kakovostno. Lahko trdimo, da je delo v gozdu tako psihično, kot tudi predvsem fizično zelo naporno in lahko kaj hitro pride do poškodb, ki se jim s primerno zaščitno gozdarsko opremo lahko izognemo. Že samo gozdarske zaščitne rokavice so del primerne opreme v gozdu. Seveda ne sme manjkati zaščitna čelada za gozdarje, ki ščiti glavo in oči delavca.


Zaščitna čelada - gozdarska zaščita glave

zaščitna gozdarska oprema
Nevarna delovna mesta kar kliče po zaščitni gozdarski opremi. Teren v gozdu je lahko tudi zelo drseč, zato more vsaka prava zaščitna oprema za gozdarje vsebovati tudi zelo dobre in kakovostne čevlje, po možnost z jekleno kapico. Kot že omenjeno, mora visokim kriterijem za varnost pri delu ustrezati tudi zaščitna čelada za gozdarja. Torej - zaščitna čelada - gozdarska obvezna oprema. Nič manj pomembne pa niso gozdarske zaščitne rokavice, za katere je velikega pomena, da so ojačane na predelu dlani in prstov. Če torej želite nakupiti več kot odlično zaščitno gozdarsko opremo, se enostavno oglasite v naši spletni trgovini. Ne spreglejte tudi snežnih frez v akciji: https://www.vsi.si/rotar/snezna-freza-akcija


Zaščitna čelada - gozdarska zvesta spremljevalka

Zaščitna čelada (gozdarska dela bodo z njo varnejša) in rokavice torej spadajo k vsakemu gozdarju, ki želi varno opravljati svoje delo. Vso potrebno zaščitno gozdarsko opremo seveda lahko kupite v naši spletni trgovini, ogledate si lahko široko ponudbo različnih izdelkov in se odločite za tistega, ki vam najbolj ustreza. Hitro boste opazili, da poleg zaščitne gozdarske opreme naša prodajna ponudba obsega še res veliko pripomočkov za dom in vrt. Zares vljudno vas vabimo, da nas obiščete in preverite, kaj vse lahko kupite pri nas, mi pa vam zagotavljamo, da boste z izbranimi izdelki v vsakem primeru zelo zadovoljni. Vabljeni!

PREVERITE TUDI UGODNE CENE SNEŽNIH FREZ!