Posipalnik za enostavno posipanje poledenelih površin z različnimi posipnimi materiali

Posipalnik ali posipalec peska in soli omogoča izredno enostavno posipanje in enakomerno doziranje oz. vedno enako količino posipnega materiala po poledenelih površinah. Je enostaven za uporabo in vzdrževanje ter zagotavlja visoko zanesljivost, saj so vse komponente posipalnika brezhibno izdelane iz umetne mase PVC.

Posipalnik peska in soli

Kdaj in kje uporabljati posipalec peska in soli

Zimski vremenski pojavi lahko negativno vplivajo na vaše življenje, kakor tudi ogrožajo normalno odvijanje prometa, ne le na javnih cestah, pač pa tudi na vašem dvorišču, dovozni poti ali parkirišču. Posipanje pohodnih in voznih površin v zimskih pogojih odpravlja možnost poledice, posledično pa preprečuje zdrse in padce in omogoča varnejšo vožnjo, z avtomobilom ali kolesom. Kjer za uporabnost prometnih ali pohodnih površin (zasebna dvorišča, stopnišča, pločniki, klančine ...) ne poskrbi zimska služba s svojimi posipalniki soli, peska ipd., uporabite svoj ročni posipalnik. Posipalec peska in soli vam omogoča, da, že ob napovedi možnega nastanka nevarne poledice, poskrbite za preventivno posipanje in vašo varnost.

Ročni posipalnik iz naše ponudbe odlikuje dolgotrajna obstojnost in trpežnost, ter številne druge prednosti, med drugim:

  • majhne dimenzije,
  • preprost, zanesljiv sistem delovanja,
  • je enostaven za vzdrževanje,
  • posipalec je primeren za posipanje peska in soli
  • cena (ugodna spletna cena in količinski popust že od 2,99 EUR)

Poskrbite za zalogo posipnega materialaMorskal sol za posipanje cest

Za posipanje običajno uporabljamo sol v kristalni obliki ali drobljen pesek, ki mu pravimo tudi drobljenec. Oba povečata trenje na podlagi in delujeta takoj. Posipalnik soli in posipalnik peska se na videz ne ločita, kateri posipni material, oz. kakšno mešanico boste izbrali, je odvisno od vas. Tako drobljen pesek, kakor sol v kristalni obliki najdete v naši ponudbi izdelkov za dom in vrt po posebno ugodnih cenah. Priporočamo vam, da imate nekaj posipnega materiala v zimskem obdobju vedno na zalogi. Poraba posipnega materiala je namreč odvisna od številnih dejavnikov - tipa posipalnika, kako natančno oz. enakomerno posipa, pa tudi tehničnih lastnosti površin, ki jih posipate in nepredvidljivih vremenskih razmer. Posipalec peska in soli se uporablja tako za preventivno posipanje oz. preprečevanju nastanka spolzkih površin, kakor operativnemu oz. taljenju že nastalega ledu ali zapadlega snega. Posipni material in posipalnik, če je le mogoče hranite na suhem ali v za to namenjenih zabojnikih, saj tako ostane enakomerno vlažen, nalaganje je lažje, oprema pa zaščitena s čimer podaljšate njeno življenjsko dobo.

Več o motornih žagah Husqvarna:www.vsi.si/rotar/motorna-zaga-husqvarna

PUHALNIKI ZA LISTJE

OSTALI STROJI