VRTNE KOSILNICE S KOŠARO IN OSTALA OPREMA ZA VRT IN DOM PO UGODNIH CENAH

Če si želite kvalitetne in učinkovite vrtne kosilnice s košaro, smo v podjetju Rotar pripravili za vas široko paleto vrtnih kosilnic po zelo ugodnih cenah. Na naši spletni strani boste našli vse potrebne informacije, od cenika pa do podrobnejšega opisa artiklov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi za nakup nove vrtne kosilnice s košaro ali vrtnega traktorja. V našem prodajnem asortimaju boste našli tudi vrtne kosilnice s košaro Husqvarna, ki se ponašajo s svojo zanesljivostjo in robustnostjo, poleg tega pa omogočajo izredno kvalitetno košnjo trave. Vrtne kosilnice s košaro so enostavne za uporabo, zasnovane so tako, da so primerne tudi za zahtevnejše terene, delo pa bo opravljeno hitro in učinkovito. Izberete lahko nastavitve višine košnje, košara pa se pri košnji popolnoma napolni, kar pomeni, da jo boste manjkrat praznili. Ne glede na to, kakšen teren boste kosili, smo prepričani, da boste pri nas našli, kar potrebujete.

Vrtna kosilinicaVrtni traktor

VRTNE KOSILNICE - CENOVNO UGODNE IN UČINKOVITE KOSILNICE ZA VRT

Vrtne kosilnice s košaro so na voljo v različnih modelih, odvisno od vaših želja in zahtev. Cenik kosilnic za vrt in vrtnih kosilnic s košaro boste našli na naši spletni strani, za podrobnejše informacije o ugodnih cenah in ostalemu pa nas lahko obiščete tudi osebno. Prepričani smo, da so nam leta in leta izkušenj dala potrebna znanja, da vam bomo lahko svetovali. Ne zamudite tudi izredno ugodne akcije staro za novo. Obiščite nas, ne bo vam žal.

VEČ O KOSILNICAH ZA VRT

VRTNI TRAKTOR KOSILNICA - ZA NAJZAHTEVNEJŠE OKUSE

V podjetju Rotar smo za vas pripravili tudi ponudbo vrtnih traktorjev Husqvarna. Smer in hitrost vožnje se upravlja s pedali, zato boste obe roki lahko imeli ves čas na volanu, kar vam omogoča večjo varnost pri delu ter predvsem udobje. Glede na to, kakšno travo imate namen kositi, lahko izbirate med različnimi načini košnje - košnja s pobiranjem, izmetom ali mulčenjem. V vsakem primeru boste navdušeni nad kakovostjo košnje.