Zakaj izbrati kuhinje Dankuchen?

Kuhinja je eden izmed osrednjih prostorov vsakega doma. Opremljanja in izbire kuhinjskih elementov, pohištva in pribora zato ne smemo prepustiti naključju. Kuhinje Dankuchen imajo za sabo dolgoletno tradicijo, podjetje pa sodi v sam vrh vodilnih evropskih proizvajalcev kuhinj. S stalnimi inovacijami ter uporabo novih tehnologij poskuša lansirati vedno nove in nove rešitve, ki bodo kos zahtevam trga in stroke. Program ponudbe vsebuje belo tehniko, kuhinjo po elementih, dodatke za kuhinjo in drugo opremo. Vse se ponaša z dolgo življenjsko dobo in visoko kvaliteto.

Oprema kuhinje Dankuchen

Več o kuhinjah Dankuchen >>> 

Proces izbire kuhinje: kako se odločiti?

Pri renovaciji svoje kuhinje, ali celu nakupu nove, ponavadi naletimo na preobilico ponudbe na tržišču: iz vseh plakatov in katalogov nas nagovarjajo različni ponudniki in nam skušajo prodati svoje izdelke. V tej poplavi informacij je le-te težko organizirati, jih med seboj primerjati in se odločiti za nek izdelek, kos pohištva ali aparat. Kaj, če se bomo narobe odločili? Tovrstna situacija pogosto vodi v enega izmed dveh možnih odzivov. Odločimo se lahko zelo impulzivno, brez da bi preučili več ponudnikov. Tak odziv je značilen predvsem pri nakupu manjših, potrošnih ali bolj poceni izdelkov. Preprosto na slepo izberemo nek kuhinjski element, ki se nam zdi povsem v redu, in bo najbrž zadostoval. Gre za skrajnost, saj gre za nepremišljeno odločitev, s katero tvegamo dolgoročno nezadovoljstvo. Morda smo tudi spregledali podobno ponudbo z mnogo bolj konkurenčno ceno. Pri drugi skrajnosti pa gre za to, da si za premislek in primerjanje ponudb vzamemo ogromno časa. Nismo se zmožni dokončno odločiti, saj se nam nenehno zdi, da se bomo odločili narobe, ali da nekje obstaja še kaj boljšega, za kar ne vemo. Včasih na koncu zato ne kupimo ničesar, čeprav bi nekaj nujno potrebovali. Tukaj gre za dva skrajna odziva, ki se jih je bolje izogibati in poskusiti najti kompromis oziroma neko srednjo pot.

Kako nam pri izbiri pomaga 3d izris kuhinje?

Kot rečeno, je izbira prave kuhinjske opreme, dodatkov in elementov vedno težka. Tudi če izkoristimo razne akcije in popuste, cena še vedno ni zanemarljiva, in za svoj denar si vsekakor želimo dobiti kar največ! Da se bomo lažje odločili, je smiselno naročiti 3D izris kuhinje, kar opravijo usposobljeni strokovnjaki in poteka v posebnem računalniškem programu. Na podlagi tlorisnih mer sobe, ki jo opremljamo, se opravi 3D izris sanjske kuhinje, ki vključuje številne dejavnike: samo postavitev pohištva, videz gospodinjskih aparatov, mize, stolov, delovnega pulta itd. Preizkusimo lahko, kako bi se sobi podale različne barve sten ali tal, uporaba kamna ali lesa ... Na tak način lahko konkretno vidimo, kako bo prostor dokončno izgledal, in se odločimo, kaj nam je všeč in kaj bi spremenili. To je namreč veliko lažje storiti z jasno in realistično sliko pred sabo, kot pa če bi v mislih samo premlevali različne abstraktne ideje. 3D izris nam zelo olajša proces odločitve in hkrati predstavlja prvi korak do naročila nove kuhinje.

3D izris kuhinje Dankuchen

Oprema in dodatki za kuhinjo

Kuhinje Dankuchen nudijo širok nabor različne opreme in dodatkov. To, kaj potrebujemo in za kaj se bomo odločili, je odvisno od naših navad, želja in prostora, ki ga opremljamo - od same velikosti do razporeditve elementov, svetlobe itd. Z velikimi predali si zagotovimo prostor za shranjevanje. S tehnologijo tihega zapiranja bomo preprečili glasne udarce predalov ali vrat. Dodatki za kuhinjo so tisti, ki bodo (skupaj z barvnimi kombinacijami in uporabljenimi materiali, seveda) prostor naredili zares unikaten in na njem pustili naš osebni pečat.