Otroška soba za dva, kjer dobro izkoristimo vsak kotiček


Otroška soba za dva je pravi mali izziv, saj moramo kot starši zagotoviti dovolj prostora in udobja za oba sorojenca, tudi če imamo prostorsko stisko. Na srečo so danes na voljo številne rešitve pri dekoraciji, v pohištvu Prevc jih za vas z veseljem poiščemo. Da bodo otroci odraščali z nasmehom na obrazu, ljubeznijo do bratca/sestrice in z dovolj osebnega prostora za vas uredimo otroške sobe za dva po meri. Lahko se odločite za pograd, dve ločeni postelji ali posteljo z dodatnim ležiščem, z lepo dekoracijo pa poskrbite za prijetno počutje in zanimiv vsakdan.

Bi izbrali otroško sobo s pogradom?

Naše otroške sobe s pogradomOtroška soba s pogradom so zelo dobra izbira, saj obema otrokoma ponujajo lasten prostor in vsaj nekaj zasebnosti, družabni prostor pa ostaja skupen. Možna je postavitev v črko L, vzporedna ali pa delno zamaknjena izvedba. Na voljo so vam tri višine, vse vrste pogradov pa imajo ležišče 90x200 cm.

Naj vam naštejemo še nekaj prednosti. Stopnice pograda lahko uporabite za predale in tako pridobite dodaten prostor za shranjevanje. Otroške sobe za dva so zelo kreativno postavljene, prilagodljive in imajo veliko izbiro pohištva. Primerne bodo tako za dečke kot deklice, za majhne ali velike prostore. Oglasite se v našem salonu, da boste lažje izbrali.

Dekoracija otroške sobe za prijetno bivanje

Otroško življenje je pestro. Odrasli težimo k urejenosti in pospravljenosti, otroci odraščajo z igro, raziskovanjem in kaosom. Pri opremljanju sobe morate ustvariti dovolj prostora za igro in za spanje, hkrati pa poskrbeti, da soba zaradi številnega pohištva in igrač ne bo prenatrpana (sploh kadar v njej bivata dva otroka). Verjetno bo treba dobro premisliti in izkoristiti vsak kotiček. Pohištvo naj bo večnamensko, da prihranite pri prostoru. Pod posteljo naj bodo še predali, ki so odlično mesto za shranjevanje igrač. Omara naj ima drsna vrata in ne krilnih.

Ko morate izbrati otroško sobo za dva, je zelo pomembna tudi njuna razlika v starosti. Bližje, kot sta, lažje bomo zadovoljili potrebe obeh. Predšolski otroci potrebujejo predvsem veliko igralne površine, z vstopom v šolo pa je treba nekoliko več resnosti. Šolarji morajo imeti urejeno pisalno mizo in primeren stol, če gre za dva otroka, je priporočljivo, da ima vsak svoj delovni kotiček, če je to le mogoče. Ureditev otroške sobe se tako lahko zdi izjemno zahtevna, a z nekaj premišljenosti in pravimi nasveti boste našli dobro postavitev. Naročite lahko otroško sobo po meri in izkoristite vsak centimeter. Pri tem vam pomaga tudi naš 3D izris.  

Dekoracija otroške sobe

Več o dekoraciji otroške sobe

Kakšne barve izbrati za otroško sobo

Pri dekoraciji oz. ureditvi otroške sobe je zelo pomembna tudi barva ali barvna kombinacija. Te so za mlajše člane družine lahko nekoliko bolj igrive, živahne. Sploh majhni otroci obožujejo barve in pestrost, a se njihov okus tudi hitro spreminja. Z odraščanjem se to nekoliko umiri. Tako se lahko vedno odločite za bolj nevtralno pohištvo, za barvo pa poskrbijo stene in dekorativni dodatki. Otroka naj pri izbiri barv vsekakor sodelujeta, tako da najdete kompromis, ki bo všeč obema. Naj izrazita svoje želje, vi pa poiščite izvedljivo rešitev. V podjetju Prevc vam za otroške sobe nudimo široko paleto barv, tako da nikakor ni treba ostati pri klasični rožnati ali modri.

Otroške sobe trgovskega podjetja Prevc

V podjetju Prevc prisegamo predvsem na slovensko pohištvo in sodelujemo s priznanimi proizvajalci. Sedež podjetja imamo v Dorfarjah pri Žabnici - tu je salon in skladišče. Pohištvo pa si lahko ogledate tudi v salonu Alples studio v ljubljanskem BTC-ju (Hala 10, poleg CityParka). Z nami lahko opremite celoten dom, posebej ponosni pa smo na našo bogato ponudbo otroških sob. Dekoracija otroške sobe (tudi za dva otroka) bo z nami preprostejša, saj vam bomo pomagali na vsakem koraku in zagotovili kakovostno pohištvo, ki vam bo dolgo služilo.

Otroška soba za dva

Otroške sobe za dva podjetja prevc