Če še oklevate glede razporeditve, vam pripravimo izris kuhinje

V podjetju Prevc smo specialisti za prodajo in projektiranje vseh vrst pohištva, vključno z izrisom kuhinj. Naši sodelavci s četrt stoletja izkušenj in bogatim naborom znanja ter novodobnimi trendi so vam na razpolago za svetovanje in pripravo predlogov. Sodobne kuhinje so vse bolj udobne  in domačne. Prefinjen koncept osvetlitve je bistven, vse bolj pa to pomeni posredno osvetlitev in več svetlobnih virov, ki se stapljajo v harmonično celoto. Tako kuhinja, ki pogosto dobiva tudi dodatno vlogo dnevnega prostora, čemur je prilagojen tudi izris kuhinje, postaja vse bolj bivalna in prilagodljiva raznim namenom.

Izris kuhinje po naročilu

V naši ponudbi najbolj kakovostne znamke kuhinj po elementih

Mimo so časi, ko ste lahko izbirali med nekaj tipskimi kuhinjami po elementih. V naši ponudbi najdete tako kuhinje po meri kot priznano oblikovane kuhinje svetovnih znamk. Pomemben del vsake kuhinje je tudi osvetlitev, ki lahko daje dodatno noto topline in prijetnega bivanja. V sodobno oblikovanih kuhinjah so police in stenske enote opremljene z LED diodami v različnih barvah, ki lepo dodajo atmosferične tone in pričarajo posebno vzdušje. Zlasti nezamenljiv učinek v kuhinji po elementih se doseže, če svetlobne diode osvetlijo prostor med elementi in delovno ploščo. Podoben učinek pa dosežemo, če raznobarvno osvetlimo delovni pult. Svetloba tako postane dodaten del izrisa kuhinje in pomemben del opreme. Omare, predali in izvlečene police so lahko tudi osvetljeni od znotraj. Lučka se samodejno vklopi ob odprtju omare, ter se ponovno izklopi ob njenem zaprtju. Svetila in naprave v kuhinji se vse bolj pogosto nadzorujejo in vodijo digitalno, s pomočjo digitalne aplikacije ali celo glasovnega pomočnika. Diskretna osvetlitev pomeni, da lahko izbirate med hladno belo barvo za delovno in toplo svetlobo za intimno uživanje v hrani, pa tudi branje, sproščanje ali gledanje televizije. Različni koncepti osvetlitve so novost v kuhinjah in pričarajo občutek dobrega počutja, nevpadljivi elementi pa z izrisom kuhinje dobijo značaj in barvo.

Oglejte si tudi naš asortiman Dankuchen kuhinj >>

Izberite med kuhinjami po naročilu in pestro ponudbo kuhinj s šankom

Če imate posebne zahteve glede osvetlitve ali naprav, lahko zahtevate izris kuhinje po naročilu. Pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo po ugodni ceni, kamor lahko umestimo tudi vse bolj priljubljeno kuhinjo s šankom. Glede na vaše potrebe in želje vam dodamo tudi umestitev naprav, s katerimi bo vaše kuhanje lažje in učinkovitejše ter so že zelo dolgo v modi. Če ste ljubitelj hrane in ji namenjate veliko časa in prostora, potrebujete prostor za prilagojeno pripravo hrane, saj postajajo naprave z ustreznimi funkcijami vse bolj priljubljene. Priznani proizvajalci kuhinj se vedno  bolj osredotočajo na vizualen učinek ter ponujajo izjemno oblikovane dizajne, kamor sodijo tudi pečice v elegantni črni barvi. Primerne so za svetle kuhinje, ker obenem pomenijo zanimiv in provokativen kontrast.

Ideje za kuhinje po elementih

Na spletni strani najdete ideje za kuhinje in ostale dele vašega doma

Ne oklevajte več z zamenjavo vaše kuhinje, saj vam lahko bolj novi aparati prihranijo čas in denar, priporočamo pa tudi druge ideje za kuhinje v sodobnem duhu. Vse bolj pomembni postajajo pametni aparati, ki se jim ne boste mogli izogniti. Številne naprave zdaj delajo z digitalnimi glasovnimi pomočniki, ki vam lahko preberejo kakšen recept ali vas opozorijo na čas kuhe. Morda še niste pripravljeni na popolno digitalizacijo, lahko pa preizkusite indukcijo, ki je vedno bolj razširjena. Če prisegate na minimalističen slog, vam bo gotovo povšeči, da postajajo kuhalne plošče vidno bolj elegantne. Ker imamo za kuhanje vse manj časa, je hitrost ena od najpomembnejših lastnosti pri izbiri, ne sme pa nam ogroziti kakovosti ali estetike. Kuhanje je tako tudi hkrati uporabniku prijaznejše, saj vse več priznanih svetovnih znamk iz naše ponudbe zagotavlja tiho in enostavno premikanje loncev in ponev po kuhalnih in delovnih površinah. S tem se zagotavlja tih bivalni prostor in kuhinja dejansko postaja vse bolj zbirališče družine in središče doma.