Raznoliki  kakovostni kuhinjski elementi priznanih proizvajalcev

Kuhinjski elementi iz ponudbe podjetja Prevc se odlikujejo po kakovostnih naravnih materialih in natančni izdelavi. Naši partnerji in podjetja, ki jih zastopamo, so poznani po kuhinjskih elementih in kvaliteti v širšem svetovnem merilu. Pri opremi kuhinje lahko sledimo modnim trendom ali se odločimo za večno klasiko. Dejstvo je, da so trendi v kuhinji v veljavi vsaj sedem do deset let. Trenutno je v veljavi veliko modernih stilov, vse bolj pa se vrača tradicionalni videz, tako da se za vsakogar resnično najde nekaj primernega. Med kuhinjskimi elementi naših proizvajalcev boste gotovo našli nekaj zase, z našimi svetovalci pa boste odkrivali tudi vse prednosti posameznega modela.

preberite več o Kuhinjski opremi

Naši strokovnjaki opravijo 3d izris kuhinje in pripravijo načrt kuhinje

Za lažjo predstavo vam pripravimo 3d izris kuhinje, ki vam vse lastnosti in prednosti naših izdelkov slikovito prikaže. Ko vam naši strokovnjaki vse rešitve vključijo v 3d izris kuhinje, dobite tudi natančen načrt kuhinje, po katerem lahko vse kuhinjske elemente natančno sestavite kar sami. Organiziramo vam brezplačno montažo in če želite tudi dodatno pomoč pri priklopu vode in elektrike.

Trenutno so v modi kuhinjski otoki, prostostoječi šanki ali barski stolčki v kuhinji. Vse bolj se spajata tudi prostora za pripravo in uživanje hrane ter tako nastaja enoten domačen prostor. Formalne jedilnice so že nekaj časa manj priljubljene, saj se zdi, da življenje v naših domovih postaja vedno bolj sproščeno in neposreden odziv je več tekočega prehajanja med večnamenskimi prostori. Družinam prijazno, dostopno in domačno - to so tudi vodila, ki nas vsakodnevno spremljajo pri našem delu.

3d izris kuhinje in opreme

V naši ponudbi je zajeta vsa kuhinjska oprema po vaših željah

Kuhinjska oprema je srce, pohištvo pa telo kuhinje. Odlične priprave hrane ni ne brez enega, ne drugega, zato vam pri obeh vidikih z veseljem svetujemo. Minimalistične bele kuhinje niso več tako priljubljene kot nekoč. Lani je bilo prvič v nekaj letih opaziti prekinitev "belega" oblikovalskega trenda, začele so se vračati toplejše lesene omarice z modernim, svežim videzom. Vendar pozor, ne gre za iz naftalina potegnjene smernice. Tudi če se navdihujete pri babičinem pohištvu, to niso omare iz češnjevega ali medovega hrasta. V sodobnem vsakdanjiku pohištvenih stilov se stremi k vsemu, kar je naravno, rustikalno in neokrnjeno. Slovenska tradicija na področju pohištvenega oblikovanja ponuja veliko navdiha, naši partnerji in strokovnjaki pa vam bodo pripravili primerno kombinacijo modernega in tradicionalnega za vas.

Kuhinjski elementi

Specializirani smo za izdelavo kuhinj po meri

V naši dolgoletni tradiciji smo se naučili, da je prav izdelava kuhinj po meri tisto, kar stranke pri nas najbolj cenijo. Vedno se vam popolnoma posvetimo in pripravimo rešitve, ki so za vas kot naročene. To velja tako za umestitev pohištva kot aparatov. Ne glede na to, ali imate raje kovinski sijaj ali mat plošče, če se nagibate k izrezljanim ali minimalističnim oblikam, je treba v kuhinji doseči optimalno ravnovesje med funkcionalnostjo in eleganco. Tukaj vam radi pomagamo, saj smo v dolgoletnem delu s strankami razvili občutek za ljudi in za njihove preference. Nekaj oblikovalcev se nagiba k nekoliko bolj opaznim materialom, kot so polirani nikelj in mat črna, lahko pa ostanete pri bolj klasičnih izbirah. V vsakem primeru vas vabimo, da obiščete enega od naših prodajnih salonov, kjer bomo pregledali vase želje in možnosti ter vam ponudili za vas najbolj pripravno rešitev. Oglasite se nam lahko tudi preko telefona ali elektronske pošte, vsekakor pa vabljeni, da na naši spletni strani pregledate primere iz naše ponudbe in nekatere zgodbe naših zadovoljnih strank. Verjamemo, da je opremljanje kuhinje ena najpomembnejših odločitev v vašem domu. Pomagali vam bomo pri razmisleku ter vas podprli v odločanju. Dobrodošli, čakamo vas vsak dan!

Izdelava bele kuhinje