Poslovni načrt, s katerim prehitite konkurenco


Poslovni načrt potrebujete za uspešno poslovanje, prijavo na različne javne razpise in pridobivanje bančnih kreditov. Izdelava poslovnega načrta zagotovo ni mačji kašelj. Čeprav ima veliko podjetnikov dobre ideje, zna biti vsebinska in finančna priprava zelo zahtevna, uradni jezik zapleten. Ko potrebujete pomoč za enostaven poslovni načrt ali pa za bolj zapletene projekte, se obrnite na Solvit. Za vas pripravljamo celostne poslovne načrte za samozaposlitev in za večja podjetja. Z našimi bogatimi izkušnjami boste zagotovo bolj uspešni.

Kam po ugoden vir financiranja

Podjetniki pogosto sploh ne vejo, kam se obrniti za financiranje, ne poznajo širokih možnosti javnih razpisov ali pa se jim z njimi ne da ukvarjati, ker se v takšnih dokumentih ne znajdejo. Za vaše poslovne ideje bomo spremljali aktualne razpise in vam jih predlagali, prav tako pa iskali alternativne vire financiranja. Uredimo vam kratek poslovni načrt ali pa prevzamemo celoten projekt, vse od prijave do dejanskega izplačila zahtevka. Ker imamo veliko znanja in izkušenj, bodo z nami vaše možnosti za uspeh veliko večje, vi pa brez stresa. Čas, ki ga podjetnikom vedno primanjkuje, raje posvetite svojim strankam in nadgradnji storitev, mi pa poskrbimo za poslovne rešitve.

Poslovni načrt

Pridobite več informacij o izdelavi poslovnega načrta

Dober poslovni načrt za samozaposlitev

Ko šele začenjate poslovno pot, sploh ko gre za s.p., je izdelava poslovnega načrta ključna. Postaviti si morate realne cilje in poiskati najbolj optimalne rešitve za njihovo doseganje. V veliko pomoč vam bo, če bodo pri prvih korakih z vami strokovnjaki, ki vam znajo dati prave nasvete. Solvit poslovne rešitve obsegajo vse od izdelave enostavnega poslovnega načrta, pa tudi pravno svetovanje in finančno svetovanje. Vsem ambicioznim podjetnikom smo na voljo, da pri nas poiščejo natančno tiste odgovore, za katere sami še niso usposobljeni. Naj vam pripravimo učinkovito vsebinsko zasnovo in dobro finančno konstrukcijo. S takšnimi temelji se boste na trg podali veliko bolj pripravljeni, lažje pa tudi pridobili različna finančna sredstva.

Poslovni načrt izdelava

Več o enostavnem poslovnem načrtu