Kako do uspešne prijave na razpisih za finančna sredstva?


Razpisi so na voljo vsepovsod, a velikokrat podjetniki zanje sploh ne vejo ali pa zaradi pomanjkanja znanja in časa nimajo volje za prijavo. V našem podjetju Solvit imamo ogromno izkušenj na tem področju, zato poskrbimo, da bo vaš projekt zagotovo dobro ocenjen. Lahko nam zaupate samo prijavo za razpise ali pa celostno vodenje do izplačila zahtevka. Na nas se lahko obrnejo tako majhna kot velika podjetja in posamezniki.


Vsebinska in finančna priprava na razpis

Ideje so velikokrat dobre, a jih pokoplje slaba predstavitev. Prijava na javni razpis ima določene specifike, zato je treba vedeti, kako pristopiti. Vaš zahtevek mora biti vsebinsko utemeljen in imeti jasno finančno konstrukcijo, sicer bo težko konkuriral. Med vsemi zahtevami in obrazci, ki jih zahtevajo EU razpisi in drugi razpisi za nepovratna sredstva, se lahko povsem izgubite ali pa obupate. Na srečo smo tu mi, ki nam je vse to zelo znano ter vam hitro in zanesljivo uredimo primeren poslovni načrt. Z nami boste imeli veliko boljše možnosti za črpanje sredstev, saj bodo dokumenti brezhibno pripravljeni, vi pa brez stresa.

Razpisi

Naj vam pomagamo pri prijavi na razpise


Kateri razpis je sploh primeren

Prva težava, na katero naletite, je najti in se odločiti za pravi razpis, kjer imate dobre možnosti. Solvit za vas spremlja aktualne razpise in išče najbolj primerne. Poznamo razpise, za katere verjetno sami še nikoli niste slišali, saj se s tem ukvarjamo vsak dan. Če nam zaupate svoj projekt, bomo zagotovo našli najboljšo rešitev za vas in vam predlagali celo več razpisov. Potem se lahko odločite za prijavo na več njih ali pa za enega samega. Slovenija ima kot članica Evropske unije veliko možnosti na EU razpisih, ki so lahko zelo ugodni. Z njimi dobite nepovratna sredstva in druge ugodnosti. Ne odlašajte torej in si še letos zagotovite alternativen vir financiranja, ki vam bo pomagal pri poslovanju.

Prijava na razpise

Več o razpisih za nepovratna sredstva