Spojni elementi oziroma fitingi.

Spojni elementi oziroma fitingi podjetja Betaplast iz kakovostnih materialov. Ozka specializiranost izdelkov zajema redukcije in kolena. V sam spekter pa spadajo tudi t kosi visoke kakovosti. Smo zastopniki priznanega švicarskega podjetja Georg Fischer, ki ima sistem kontrole kvalitete na osnovi sledljivosti. Sodelovanje s tujimi dobavitelji, ki so na trgu znani kot visokokakovostni ponudniki, daje kvaliteti še ostrejši pomen.

Georg Fischer

Redukcije in kolena

Redukcije in kolena si lahko izberete z našimi specializiranimi strokovnjaki. Spojni elementi oziroma fitingi visoke kvalitete dajejo jamstvo pri najnovejših rešitvah. Redukcije so uporabni kot rešitev pri povezovanju dveh cevi različnih debelin.

T kosi - trojno spajanje cevi

T kosi so izjemno funkcionalen element za spajanje treh cevi, v našem podjetju pa boste našli še najrazličnejše ventile - na voljo so namreč: plastični ventili, magnetni ventili, kroglični ventili in membranski ventili. Za spajanje cevi so na voljo tudi raznolike spojke za cevi.

Georg Fischer - priznana kakovost

Georg Fischer je priznano švicarsko podjetje, ki ga zastopamo že od samega začetka.
Spojni elementi oziroma fitingi predstavljajo raznolikost in visoko kvaliteto specializiranih artiklov. V pestro paleto spadajo redukcije, kolena in t kosi.

Georg Fischer

Betaplast d.o.o. Spojni elementi, fitingi in še več:

- Spojni elementi
- Fitingi
- Redukcije
- Kolena
- T kosi
- Georg Fischer
- Plastični ventili
- Magnetni ventili
- Kroglični ventili
- Membranski ventili
- Spajanje cevi
- Spojke za cevi