Spajanje cevi - varilni stroji in cirkularna žaga


Spajanje cevi - na voljo so vam različna orodja za spajanje

V podjetju Betaplast d.o.o. vam nudimo svetovanje in izbor orodja za spajanje cevi. Glede na različne tehnike spajanja, različne materiale cevi in različne namembnosti cevnih sistemov, so na voljo številna kakovostna orodja za spajanje cevi.Ta vključujejo same stroje za spajanje kot tudi dodatke, ki olajšajo spajanje cevi in vam omogočajo lažje in varnejše delo. Preden začnete spajanje cevi je potrebno cevi ustrezno pripraviti, da je lahko spoj trden, trajen in kakovosten. Pri tem si lahko pomagamo tudi z raznimi strgalniki in cevnimi noži. Med drugim vam nudimo še druga orodja za spajanje cevi: stiskalnike cevi, orodja za elektro varjenje, orodja za čelno spajanje, orodja za baloniranje. Za PVDF cevi, PVC cevi, PP cevi in PE cevi so vam na voljo različne tehnike spajanja, npr. lepljenje, elektrofuzijsko spajanje, polifuzijsko spajanje, sočelno spajanje...


Varilni stroji - kvalitetni stroji za varjenje Betaplast d.o.o.

Varilni stroji, ki jih lahko kupite pri podjetju Betaplast d.o.o., so visoke kvalitete. Varilni stroji so namenjeni varjenju različnih izdelkov. Varilni stroji so zelo uporabni v podjetjih, kjer obdelujejo kovine. Ponujamo vam Orbimatic varilni stroj za orbitalno varjenje, ki je primeren za varjenje inox cevi po orbitalnem postopku. V naši ponudbi pa so tudi varilni stroji za elektro in čelno varjenje.


Cirkularna žaga - kakovostne znamke Orbitalum

Cirkularna žaga je nova v naši ponudbi. Naša orodja so kakovostne tuje znamke Orbitalum. Tako najdete v naši ponudbi tudi Orbitalum žage za kovinske cevi. Cirkularna žaga Scorp je prav tako produkt Orbitaluma. Cirkularna žaga je namenjena rezanju cevi, nekatere imajo celo lasersko funkcijo. Cirkularna žaga je namenjena samo za profesionalno uporabo.

Betaplast d.o.o. | Spajanje cevi, povezave do naše spletne strani: