PE cevi - polietilenske cevi, plastične cevi za vodovod in industrijske cevi


PE cevi - polietilenske cevi najprimernejše za vodovod

PE cevi so narejene iz polietilena, ki je zelo prilagodljiv plastični material. PE cevi so odlična rešitev, kjer prostor in konfiguracija cevnega sistema onemogočata namestitev kovinskih cevi. PE cevi lahko uporabite tudi za plinovodne sisteme in v druge industrijske namene. PE cev se dobro drži v hladnem okolju, ni pa primerna za daljšo izpostavljenost UV žarkom in drugim okoljskim faktorjem, saj jo to sčasoma poškoduje. PE cevi oz. polietilenske cevi so enostavne za montažo in cenovno zelo ugodne alternative kovinskim cevem, še posebej tam, kjer polietilenske cevi niso izpostavljene ekstremnim temperaturam in neposredni sončni svetlobi.


Plastične cevi za vodovod so PE cevi za dolgoletno rabo

Plastične cevi za vodovod imajo številne prednosti pred kovinskimi cevmi. Plastične vodovodne cevi imajo največjo prednost v tem, da ne korodirajo. Torej če veste da bodo cevi izpostavljene koroziji izberite plastične cevi za vodovod. Druga prednost, ki jo imajo plastične vodovodne cevi je to, da so v notranjosti gladke, kar onemogoča da bi se vodni kamen nabiral na plastične cevi za vodovod. Plastične vodovodne cevi morajo danes imeti potrdila o ustreznosti, zato ohranjajo kvaliteto vode na tak način, da se iz sten cevi ne lušči nobena snov. Plastične vodovodne cevi so zelo kvalitetne in imajo življensko dobo do 50 let. V našem podjetju, vam bomo glede na vaše potrebe z veseljem pomagali izbrati primeren PE fiting.


Industrijske cevi - PE cevi so primerne so za različne industrije

PE cevi so večkrat uporabljene v industrijske namene - industrijske cevi. Če želite pripraviti pitno vodo ali obdelovati odpadno vodo, vam bodo v poštev prišle industrijske cevi. Industrijske cevi so uporabne tudi v kemijski industriji, prehrambeni industriji, farmacevtski industriji prav tako pa so primerne za hladilne sisteme v trgovinah, hladilnicah in na drsališčih.

Betaplast d.o.o. | PE cevi, povezave do naše spletne strani: