Spojke za cevi ali cevne spojke za učinkovito spajanje cevi

Spojke za cevi ali cevne spojke omogočajo spajanje različnih cevi. Spojke za cevi ali cevne spojke so visoke kakovosti, prilagodljive vašim željam. Spojke za cevi Serto so zgrajene po sistemu kovina na kovino. Smo tudi zastopniki za specialne cevne spojke Straub za spajanje cevi in za cevne spojke znamke Georg Fischer.

Spojke za cevi Serto

Spojke za cevi Serto tesnijo po sistemu kovina na kovino. Spojke za cevi Serto so brezkompromisna rešitev pri pripravi podsklopov. Spojke za cevi ali cevne spojke Serto zajemajo pestro paleto vrhunskih izdelkov, ki si jih z našimi priznanimi strokovnjaki lahko izberete po želji.

Spojke za cevi

Cevne spojke Straub

Cevne spojke Straub so cevne spojke iz inoxa. Cevne spojke Straub za spajanje cevi različnih kvalitet. Spojke za cevi ali cevne spojke Straub so odporne na vibracije. Spojke Straub zajemajo različne dimenzije, cevovodi, v katerih so povezane različne plastične cevi, pa so izjemno kakovostni.

Cevni sistemi

Cevni sistemi Betaplast vam zagotavljajo odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Glavni izdelki so tlačni cevni sistemi iz različnih materialov. Spojke za cevi ali cevne spojke so visoke kakovosti.


Betaplast d.o.o. Spojke za cevi in ostala ponudba:

- Spojke za cevi
- Serto
- Cevni sistemi
- Spajanje cevi
- Straub
- Georg Fischer
- Cevovodi
- Plastične cevi